2777
2789
عنوان

دعا کنید شفا بگیرم دوستان کارم گریس فقط😭

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 31 پست
عزیزم انشالله به زودی بهبودی حاصل بشه🌹🌹🌹🌹

انشالله با دعای شما دوستان الان شوهرم میگه یه بچه دیگه بیارم منم استرس اینو دارم تو بارداری چه خاکی بریزم سرم ۶ سال دوا و درمون  و نزدیک ۱۵ تومن تومن تا الان هزینه کردم ولی هیچکس نفهمیدچمه هرکی رو خوندم از به چیز جواب گرفته من نمیدونم چقدر گنه کارم که خدا شفام نمیده 😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاتره مصرف کردی؟شاتره رو بجوشون هم بخور هم بمال ب بدنت.خارخسک هم ب سختی کوبیه میشه بکوب بخور ان شاال ...

شاطره خوردم ولی خارخاسک نه نخوردم امتحان میکنم مرسی عزیزم 

مترونیدازول الرژی و کهیر  رو به شدت تحریک میکنه  من اگر مترونیدازول بخورم دچار شوک انافیلا ...

اخه اینارو خوردم تا میخوری خوبی ولی تا قطع کنم  میپتشم من بار دار بشم که نمیتونم اینارو بخورم

شاطره خوردم ولی خارخاسک نه نخوردم امتحان میکنم مرسی عزیزم 

با دست اول بکوب نیم کوب شد خاستی بریز تو دستگا اسیاب.اخه اگ از اول بندازی احتمال شکستن تیغ هست.شاتره رو اگ ب بدن نمالیدی هم امتحان کن.اگ. خوب شدی ان شاالله خبرشوبده.اینجا* فقطچند روز استفاده کن. ب یکبار قناعت نکن.

با دست اول بکوب نیم کوب شد خاستی بریز تو دستگا اسیاب.اخه اگ از اول بندازی احتمال شکستن تیغ هست.شاتره ...

چشم حتما امتحان میکنم ممنونم گلم اگر خوب شدم بهت حتما میگم 💞

یه دکتر دیگه برو  اگه تهرانی دکتر وجدانیان خیلی خوبه

ببین به حدا فقط از ادم پول میگیرن هیچی حالیشون نیست رفتم گفتن بهترین دکتر تهران برای رماتیسم الویس مراد خان مریضاش راضی بودن نمیدونم چرا خدا منو اینطور امتحان میکنه که از هیچ کدوم جواب نگرفتم پیش دکتر اسکویی رفتم پیش دکتر بمانیان رفتم پیش سه تا دکتر فوق تخصص معده رفتم برای هم معده هم کبد دکتر پوست هیچی به هیچی اینقدر دارو خوردم که افسردگی دارم میگیرم دیگه هیچ امیدی به جز خدا ندارم برای خوب شدن

ان شاالله که خوب میشی 

خاله ی من یه بیماری داره که نمی تونم درست تشخیص بدن و دقیقا اسمی براش بزارن فقط می دونن نوعی روماتیسم هست احتمالا

علائم پوستی گوارشی با صورت اسهال فشار بالای مغز و بی حسی در اندامها...... داره 

دکتر وجدانیان تونسته تا حدی کنترلش کنه

ولی این مدل بیماریها تو یه باره ی زمانی بیدار میشن و دوباره فروکش می کنن

مترونیدازول الرژی و کهیر  رو به شدت تحریک میکنه  من اگر مترونیدازول بخورم دچار شوک انافیلا ...

عزیزم این شوکی که گفتین خیلی خطرناکه؟موقعی که دچارش میشین چیکار میکنین؟

درمان نداره؟

عزیزم این شوکی که گفتین خیلی خطرناکه؟موقعی که دچارش میشین چیکار میکنین؟ درمان نداره؟

بله خطرناکه میتونه تو نیم ساعت فاتحه ادمو بخونه . درمان فقط پرهیز از چیزایی که بهش الرژی دارم هست و مصرف نئوتادین و مونته لوکاست .    سریع دارو مصرف میکنم و میرسوننم درمانگاه یا اورژانس دوتا امپول ضد حساسیت میزنن برام وگرنه خفه میشم میرم اون دنیا 😂😂😂😂😂

😐الان اینارو جدی گفتی؟چندوقت یبار اینطوری میشی؟

بله تا حالا نشده  مثلا بری تزریقاتی ازت بپرسن به پنی سیلین حساسیت داری یا نه ؟   درباره شوک انافیلاکسی نشنیدی؟؟؟؟؟  الان خیلی کمتر پیش میاد چون  حواسمو جمع میکنم مثلا پریشب یه خرمالو نارس خوردم حالم بد شد ولی شدید نبود با دارو رفع شد 

بله تا حالا نشده  مثلا بری تزریقاتی ازت بپرسن به پنی سیلین حساسیت داری یا نه ؟   دربا ...

سرچ کردم یچیزایی خوندم ولی فک نمیکردم تااین حد خطرناک باشه واقا باعث مرگم میشه؟؟؟شما نمیترسین؟از کی اینطوری شدین منشاش مشخص نیست که چجوری این بیماری پیدا میشه؟؟؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792