2777
2789
عنوان

بی ادبی دانش آموزم به من :/

3676 بازدید | 63 پست

مدرس زبانم 

دیروز یکی از دخترای ۱۵ ساله (در حالی که داشتم از همکلاسیش درس میپرسیدم) خیلی لَشششش سر کلاس نشسته بود و کم مونده بود پاهاش برسه وسط کلاس! زیر چشمی حواسم بهش بود اما تا یکی دو دقیقه اول به روی خودم نیووردم و زیر چشمی میدیدم که داره با نفرت به سمت من مشت میزنه!!!!( مثلا تو خیالش این مشتا به من میخورد)

و کاملا چپ چپ و از روی غضب به من نگاه میکنه!!!!

دیدم تموم نمیکنه! رو بهش کردم و بابت شیوه نشستن و عدم رعایت آداب کلاس بهش خیلی جدی تذکر دادم و گفتم اینجا قهوه خونه نیست که اینجوری نشستی، به کلاس و هم کلاسیات احترام بذار (گفت اینجوری نشستم چون خستم!!!)

بعدم بهش گفتم  کسی مجبورت نکرده بیای سرکلاس، میتونی همین الان بری بیرون، و بعد هم مجدد گفتم از کلاس برو بیرون!

یهو خودش رو جمع و جور کرد و صاف نشست

خیلی دلم از بی احترامیشون شکسته 

به نظرتون به مدیریت بگم دیگه این کلاس رو نمیخوام؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم صبر کن اگر درست نشد بگو این کلاسو نمیخوام 

چقدر بچه ها گستاخ شده اند 😬😬😬 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

شما هم خوب برخورد نداشتین،تو ین نوجوانی و غرور زیاد اونم تو بین همکلاسیها تند تذکر دادین،، اینجوری اگه ته ذره ای از کلاس زبان  خوشش میومد بچه زده میشه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

بازم رفتار های این چنینی داشتن؟

ببین سرو کله زدن با بچه هایی که فقط هیلکل بزدگ تر هارو دارن جز سختی کارته .نمیتونی ازش فرار کنی .یاد بگیر چجوری هندلش کنی

اگه بقیه بچه ها خوبن بنظرم عوضش نکن و اگه این بازم تکرار کرد سر کلاس راهش نده 

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن