2777
2789
عنوان

بی ادبی دانش آموزم به من :/

| مشاهده متن کامل بحث + 3680 بازدید | 63 پست
چطور مرخصی ندادت بهت؟

نه عزیزم. خودم نخواستم بگیرم.

شرایطم خوب بود ولی از نظر روانی خیلی اذیت بودم.

که آخرش یهو یک ماه زودتر علائم زایمان اومد سراغم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما معلمی ، من دخترم اول دبستانه ، روز دوم مدرسه معلم ی دونه زده تو صورت دخترم حالا آروم زده ی ...

با خوده معلم صحبت کردی؟

مدیر مدرسه چجور ادمی هست؟نمیتونی باهاش در میون بذاری ؟اتفاقا داییم داشت دیشب تعریف میکرد 

میگفت رفتم مدرسه سرتاپای معلمه رو شستم گذاشتم کنار 

اگه همچین ادمی نیستی با همون مدیر در میون بذار

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

عزیزم شما معلمی ، من دخترم اول دبستانه ، روز دوم مدرسه معلم ی دونه زده تو صورت دخترم حالا آروم زده ی ...

بشورش اون عوضی رو 

یا کلاسش رو عوض کن 

به مدیر بگو 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
چرا باید با نفرت نگاهتون کنه و یا مثلا مشت بزنه؟؟؟ مگه چیزی بینتون گذشته یا برخورد تندی قبلا باهاش د ...

نه اصلا!!!!

گویا این کلاس از بقیه میشنون که من معلم سخت گیری هستم و از همون ابتداااااا با من دشمنی میکردن!!!!!

متاسفانه خیلی بی ادب و لشششششش هستن یه عده نمی شه کاری کرددددد...دیگه توپارکم نمی تونی راحت بری .... ...

دقیقا

بعد فکر میکنند از روشن فکریه

حالم ازشون بهم میخوره

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
متاسفانه خیلی بی ادب و لشششششش هستن یه عده نمی شه کاری کرددددد...دیگه توپارکم نمی تونی راحت بری .... ...

۷ سال از راهنماییم میگذره 

یادم میاد حالم بهم میخورد از همکلاسیام 

این سن خیلی سن چندشیه 

طرف انگار هم بزرگ شده هم بزرگ نشده 🤦🏻‍♀️تو مدرسه ما که متاسفانه تعداد  قابل توجهی داشتن 

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

نه اصلا!!!! گویا این کلاس از بقیه میشنون که من معلم سخت گیری هستم و از همون ابتداااااا با من دشمنی ...

خب انقدر سخت گیر و بداخلاق نباش، تو برخورد باهاشم تند رفتی میتونستی با زبون نرم رامش کنی

۱۵ سال ولی بچه نیس  من خودم از اون ادم هایی هستم که میگم‌اتفاقا بزرگ تره که باید بزرگتریشو با ...

همین دیگه بچه نیست، نوجوون هست درسته نحوه نشستنش صحییح نیست اما اگر معلمین عزیز در هر رشته ای اشنایی با روانشناسی هم داشته باشن بهتر میتونن کلاس رو مدیریت کنن. 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
با خوده معلم صحبت کردی؟ مدیر مدرسه چجور ادمی هست؟نمیتونی باهاش در میون بذاری ؟اتفاقا داییم داشت دیش ...

اخه میگن معلم خوبیه، با معلم در این مورد حرف نزدم اصلا، چون نمیزارن بریم توی مدرسه نباید بریم مزاحم‌کلاسشون بشیم، زنگ آخرم م میریم معلم کلا نیست نمی‌دونم کی میره اصلا، 

#تلخیه  _پیک _ هایم #تاوان _ آرزو _های_شیرینم _ بود ‌‌🖤⁦:⁠^⁠)⁩

منم معلمم. بچه ها خیلی گستاخ شدن. جدی باش وبی ادبی اینا از هم نپاش. تو روشون در بیا. رو بدی سوار سرت میشن

ما که در سایه خورشید معذب بودیم/چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🖤🕊️
مثلا باید چطور واکنش نشون میدادم؟

یه جور شوخی و جدی تمومش میکردی تا بهش برنخوره و بدتر کینه به دل نگیره چون اینجوری از درستم زده میشه، یه جور که بخاطر دوست داشتنت ازت حساب ببرن نه بخاطر خشن بودنت

شما به عنوان یک. معلم صبر و حوصله ی کافی ندارید و نحوه ی برخورد صحیح با دانش آموز رو نمی دونی. باید اول با اشاره بهش می فهموندی درست بشینه بعد اگه نشد با لحن خوب بهش می گفتی اوه نه تذکر جدی بهش می دادی سریع رفتی تا مرحله ای که از کلاس بیرونش کنی؟ ادن سن حساسی داره احتمال داشت به خاطر ضایع شدن جلو هم. کلاسی هاش حتی رفتار خیلی تندی با شما می کرد 

بشورش اون عوضی رو  یا کلاسش رو عوض کن  به مدیر بگو

میترسم بدتر با دخترم لج کنه ، دخترم از معلم خیلی می‌ترسه استرس میگیره، کلاسشو اصن عوض نمیکنن از اول گفتن جا ب جایی نداریم، مدرسشو میگم عوض کنم ، میگن مدرسه ها پر شدن نمیشه عوض کرد،

#تلخیه  _پیک _ هایم #تاوان _ آرزو _های_شیرینم _ بود ‌‌🖤⁦:⁠^⁠)⁩