2777
2789

زنگ میزنن غریبن میگیم کی مارومعرفی کرده میگن مجلس روضه و....

وبدون هیچگونه معرفی خودشون خانواده وپسرشون اجازه اومدن میخوان 

شماباشیداجازه میدین؟

وواقعابرام مهمه شماچه چیزی میپرسین؟

من به مامانم میگم ایناروبپرسه اشتباهه؟

اینکه چندسالشه؟مدرک تحصیلی؟شغلش؟بیمه است یانه؟

تمکن مالی درچه حده؟چندتاخواهربرادرن؟

چه بگویم

اینارو تو خواستگاری می‌پرسن دیگه نه که قبل اومدن😕

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با سه تا سوال آخر موافق نیستم 

صاحب این کاربری  بخاطر نابود کردن همه ی باورهایی که بهش داشتن تبدیل به مرده‌ی متحرک شد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭افسرده و خیلی خودشو باخت

وقتی غریبن یعنی بگیم بفرماییدبیاید؟اومدیم اصلاخانواده خوبی نباشن ....یعنی اشتباهه قبلش ازدروهمسایه بپرسیم چجورخانواده ای هستن؟

چه بگویم

سؤالاتت درسته عزیزم,فقط مراقب باشید کی را داخل خونه راه میدین اصولا جلسه اول همدیگه را کافی شاپ میبی ...

والاچی بگم ...من ازاین روندارم برم کافی شاپ ....فقط خونه

چه بگویم

وقتی غریبن یعنی بگیم بفرماییدبیاید؟اومدیم اصلاخانواده خوبی نباشن ....یعنی اشتباهه قبلش ازدروهمسایه ب ...

نه باید بدونی کی هستن ولی سوالای دو خط آخرت رو تو خود خواستگاری می‌پرسن 

این که بدونی کی هست و از کجا می‌شناسه و چجور خانواده هستن منطقیه ولی چند تا خواهر برادر دارن و آیا بیمه داره یا نه برا خود جلسه خواستگاری هست نه پشت تلفن

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

اینا رو الان بپرسی روز خواستگاری میخوای به درو دیوار نگاه کنی؟؟؟

ما هیچی نمیپرسیم.حتی جلسه اول خواستگاری من حقوقشم نمیپرسم 😑

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

تعداد خواهر برادزش رو می خوای چیکار؟ اولش بپرسید اصل و نصبتون کیه و مال کجایید بعد برید تو جامعه تحقیق کنید اگه خانواده معقولی بودن زنگ بزنید بگید بیاید

و در باریکه ی سرد روحم امید جوانه می زند