2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من‌شنیدم اگه ۱۴ روز اول بعد پاک شدن از عادت نزدیکی کنی دختر میشه ۱۴ روز دوم‌پسر میشه...

خب من یکم پربود مبشم بیستم تخمک گذاریم میشه مگ نباید۱۴روز بعدش تخمک گذاری بشه 

پس چرا من پسر دوس دارم😁😁😁😁خدامنو ببخشه ولی دختر دوس ندارم اصلا

طبیعیه ما هم پسر دوس نداریم 😁😁

؛𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒐𝒇 𝒂 𝒈𝒊𝒓𝒍 𝒊𝒔 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒍𝒊𝒆𝒇𝒔💙
هرکسی یچیزی میگه ک😐😐😐

خانمی عزیزم... هر کی از تجربیاتش میگه من خودم تو بیمارستان بخش زنان و مامایی و نوزادان بودم. ی جیزایی میدونم با طب سنتی ... و تجربه هم دارم.... ولی گفتم برو حتما دکتر طب سنتی و شیمیایی و میتونی الانم خودت تو اینترنت و سایت و گوگل سرچ کن چندجا ببین خیالت راحت بشه اونجا دیگ علمی و ثابت شدس...

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

تا یماه ارضا نشیم

😅😅😅😅نه اونجوری ولی باید تعدادش کمتر شه البته رژیم غذایی هم خیلی تاثیر داره تو نت سرچ کن لیست برات بالا میاد

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
تا یماه ارضا نشیم

ببین خودت نباید ارضا بشی... اصن و روز تخمک گذاریت دقیقا نباشه . برو سرچ کن دختر خوب تا متوحه بشی

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد