2777
2789
واه واه قشنگ معلومه واسه چی انقد با حرص اینارو نوشتی    ولی خوشم اومد قشششنگ دلداری دادی ا ...

حقیقتو گفتم اطرافیان من همشون میدونن من پسر دوسندارم من بچهامو ک رفتم تعیین جنسیت از ذوقم گریه میکردم ک دختر بودن دیگه حرص و غیر حرص نداره بدشم من ن نازام ن سنم زیاده اگه پسر بحام شب بخابم صب حاملم دلیل نداره برا پسر حرصی بشم فوق دست بالاش پسر بخام میرم دکتر ک پسر بشه دیگه انقد علم پیشرفت کرده ولی من واقعا پسر دوس ندارم برا دوتا دخترامم ب شوهرم رژیم دادم ک بچم ی درصدم پسر نشه وگرنه ن عزیزم من عقده پسر ندارم ک بخام با حرص بنویسم کافر همرو ب کیش خود پندارد اینم بدون خدا هرکیو ک بخاد دختر بش میده

امام رضا عاشقتم💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقتو گفتم اطرافیان من همشون میدونن من پسر دوسندارم من بچهامو ک رفتم تعیین جنسیت از ذوقم گریه میکرد ...

آره حتما انقد راحته اینهمه آدم راحت تعیین جنسیت میکردن والا

دیگه دو تا دختر داری بایدم دختر دوست داشته باشی 

ولمون کن بابا

آره حتما انقد راحته اینهمه آدم راحت تعیین جنسیت میکردن والا دیگه دو تا دختر داری بایدم دختر دوست دا ...

اره پ سخته ی سر ب مراکز درمان ناباروری و تعیین جنسیت بزن بنظرم 

من خداروشکر مسکنم دوتا دسته گل دارم ک صحیح و سالمن در ضمن قبلشم پسر نمیخاستم ک دوماه ب شوهرم رژیم دادم بخاطر همین دسته گلام .بازم میگم دختر داشتن لیاقت میخاد

امام رضا عاشقتم💜
والله من‌پدرم اصلا نمک دوست نداره تو غذاش نمک نریز متوجه نمیشه ولی یکم نمکش رو زیاد کنی دوست نداره ن ...

نمیگم هرکی غذا بی نمک خورد دیگه پسرنمیزاد عشقم،میگم‌نمک بخوری احتمالِ پسر۹۰ درصد میشه.علاوه بر شوریجات چیزای دیگه هم تاثیر داره،ینی زمان تخمک گزاریت باشه،یه هفته باشه که نزدیکی نکرده باشی،زن اول ارضا شه،به پهلو بخابه فلان کنه بهمان کنه و...ایناروهم باید رعایت کنی.

حالا کسی که هرشب نزدیکی میکنه احتمال دختردار شدنش ۹۰ درصده حالا هی بیاد شوری بخوره برا پسر بی فایده اس.

اینارو هم باید درنظر بگیری.من همه ی جوانب به اضافه ی شوری منظورم بود.

خدایا شکرت