2777
2789
بدنتو بازی میکنه،و بازی بودن برا اسپرمِ پسر عالیه حالا شما نمک غذاتو کم کن بدنت از باز بودن خارج می ...

والله من‌پدرم اصلا نمک دوست نداره تو غذاش نمک نریز متوجه نمیشه ولی یکم نمکش رو زیاد کنی دوست نداره نمیخوره سه تا پسر دار شده فقط من دختر 🙄

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بعد تخمک کذاری رابطه نداشته باشم؟

وقتی پریود شدی یه هفته بگذره بعد حساب کن تا روز ی که با پریود ت بشه ۱۲ روز بعد از کیت استفاده کن البته این ماه باید ازمایشی باشه تا روز تخم گزاری رو پیدا کنی وقتی کیت گفت روز تخم گزاریت کیه فقط دو روز به تخمر گزاریت مونده دیگه رابطه نداشته باش اول روزت رو پیدا کن ماه بعد یه هفت پریود ویه هفته روش که اصلن باردارنمیشی بعد اگه تخم گزاریت بعد ۵ روزه از همین روز تا دو روز مونده به تخمک گزاریت دیگه نداشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من برای پسر زایی رژیم گرفته بود تحت نظر یه ماما. کلا سردی ها رو حذف کرده بود و یه بند گرمیجات میخورد. خرما، ارده، دارچین، و... تا اینکه خون دماغ میشد و گوشهاش کیپ شد و احساس بیرون اومدن چشمهاش از حدقه رو داشت. دکتر گفت خونش غلیظ شده کلی طول کشید تا خوب بشه. حامله هم شد ولی دختر شد. 

تغذیه و رژیم بیشتر از ده تا بیست درصد موثر نیست. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بابا توروخدا نگو دلت میاد بابا پسر انقد بده پرخاشگر و غد و لجباز تازه از یسال ب بالا انقد بی نمک و ب ...

دقیقا من نزدیک ۳۰هستمو تصمیم ب بچه دار شدن ندارم اما گاهی دلم دختر میخاد همش میگم اگ پسر بود چی؟یدونه بچه فقطططط میخام اونم اگ شانسم پسر بشه چی🥴💔

نمیدونم واقعا حالا بعضیاشون دختر دارن دوس دارن بعدی پسر شه،ولی اینا که برا اولیشون میخان پسر شه حس ...

ربطی نداره خب 

وااااااااا 

سلیقه ایه یکی دوس داره بچش پسر شه یکی دختر 

هیچ کدوم بر هم برتری ندارن 

بنظرم شما بیشتر مردستیزی (ب دور از قضاوت)

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

رژیم داره از طب سنتی بگیرید

ولی عمه خودمن سه بار به نیت دختر دارشدن باردار شد هر سه تا پسر شدن حتی اخری سونو اول گفت دختره ولی بعد دوماه گفت بار قبل خطابوده باز پسره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
بابا توروخدا نگو دلت میاد بابا پسر انقد بده پرخاشگر و غد و لجباز تازه از یسال ب بالا انقد بی نمک و ب ...

واه واه قشنگ معلومه واسه چی انقد با حرص اینارو نوشتی  ولی خوشم اومد قشششنگ دلداری دادی ایول 

دقیقا من نزدیک ۳۰هستمو تصمیم ب بچه دار شدن ندارم اما گاهی دلم دختر میخاد همش میگم اگ پسر ب ...

ولی اشتباه میکنی هرچی بری اونور تر بدتر میشی حوصله بچرو نداری برو دکتر تعیین جنسیت کن خب 

امام رضا عاشقتم💜