2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باید تعداد دفعات رابطتون توی ماه زیاد باشه 

خود روز تخمک‌گداری هم رابطه نداشته باشین یا بعدش یا قبلش

بهتره خانم ارضا نشه

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
امیدوارم♥️ممنونم از نظرتون

عزیزمممم انشالله هرچی دوست دارید نصیبتون بشه ما تو خانواده وفامیل دیدیم که اونا که دختر باردارن یکم زشت و وارفته میشند ولی برا پسر دقیقا برعکس

خانم هستم نام کاربریم کاراکتر شخصیت پوست شیر بود که دوستش داشتم 

من دوتا دختر دارم

دومی ش توراهه البته

کار خاصی نکردم، راضی بودم به هر چی خدا بده🤷‍♀️

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

😐براعفونت خوبه میگن

اره هم محیطش ضد عفونی میشه هم میگن واسه دختر زایی خوبه

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

[QUOTE=315615651]فکرنمیکنم اینم حتمی باشه من همسرم بشدت گرم همیشه تورابطه ببخشید به ارگاسم میرسم که نرسم اصلا اون ببین کلا همه اینایی ک داریم میگیم تا ۸۰ ۹۰ درصد جواب داده و درست بوده... و اینکه اتفاقااا نباید تو روز تخمک  گذاری باشه... اصلا و توی دختر زایی کاملا برعکس پسر هست تو پسر زایی مرد باید خیلی تلاش کنه و رابطه خشن یا خییییلی دآغییی داشته باشه و اسپرم قوی و و رحم خیلی تمیز و بدون عفونت و بعضی رژیم غذایی ها هم مهمه از ۶ ماه قبل رعایت بشه... ولی تو دختر زایی زن باید تلاش کنه ک اصلیش اینه ک تو روز تخمک گذاری نباشه.  چون ب راحتی بچه دارمیشی اکثرا هم دختر میشه.. ولی باز هر جی خدا بخاد... ولی کلااا چندتا چیز باید رعایت بشه باهم ... دکترها ببشتر راهنمایی میکن. تو این موضوع طب سنتی و طب شیمیایی باهم تلفیقی کمک کنندس تو تعینن جنسیت... حتی سازمان اداره نازایی و زایمان رویال ک برای بجه دارشدنه. اونجا هم رجوع کنید خیلی قشنگ راهنمایی میکنه. من حتی یکی از دوستام خانمبودن دیر ازدواج کرد ۴۲ سالش بود. همون موقع رفت این سازمان کمک گرفت و مشاوره. گفت بچه اولم میخام پسر بشه بچه دومم دختر... ک با بعصی کارارو و ازمایشات و نطفه برداری و اینا دقیقا ب خواستش رسید و تند تند بچه دار شد دختر شو ک ۴۷ سالش بود پسرش ۴۳ سالش. 

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد