2821
2789
عنوان

عروس بد قدم !!!!!

10220 بازدید | 51 پست
دوستان شما اعتقاد دارین که مثلا میگن از وقتی فلانی عروسمون شو تو کارمون گره افتاد و وضع مالیمون متوقف شد؟؟؟؟ من این جمله رو تازگیا از یکی از اقواممون شنیدم خیلی تعحب کردم میگفت بعد ازدواج پسرم تو کارمون گره افتاد قدم عروس نیفتاد بهمون میتونه درست باشه؟؟؟؟
من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه غلطه خوش قدمی چرا درسته بعضیا پربرکتن ولی بدقدمی خرافاته خدا هیچ بنده ای رو شوم نیافریده
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
خدا کنه کسی مظلوم نباشه طرف مقابلشم خرافاتی نباشه من از وقتی عروس این خانواده شدم تمام اتفاقات بد زندگیشون حتی آلزایمر ده سال پیش مادر بزرگ 90ساله رو هم انداختن گردن من اگه کسی مظلوم باشه طرف میگرده یه چیزی پیدا میکنه میندازه گردنش
الکیه بابا. ما تو فامیلمون پسره از ساده گیش ورشکست کرد میکرد ولی میگفتن قدم عروسمون بد بوده. یکی نیس بگه بابا برو شم اقتصادی پسرتو قوی کن چیکار به دختر مردم داری؟
ای تماشایی ترین موجود خاکی در زمین آسمانی میشوم وقتی نگاهت میکنم
حتی وقتی میریم جایی نوبت دکتر گیر نمیاد شوهرم به وسیله اعتقادات خرافاتیش میندازه گردن من از مادرش یاد گرفته حتی شوهر نکردن خواهر چهل سالش رو انداختن گردن من وقتی من عروسشون شدم 38 سالش بود
اینها خرافاته و من اعتقاد ندارم ولی دنیا پر از انرژیه دیدم کسایی که اعتقاد دارن سرشون میاد پس بهتره آدم همیشه تو زندگی دید مثبت داشته باشه. کسی که به همچین چیزایی اعتقاد داره تمام انرژی های منفی رو جذب خودش می کنه.
پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.
Ross جان خدا به همه بنده هاش تدبیر داده ما عادت کردیم بی تدبیریامون رو توجیه کنیم حالا چی بهتر از خرافه
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
باید دید پسرش رفتاراش چطور بوده یعنی ازاینا پول میخواسته یا توقع داشته یا خرج عروسی و اینا سخت براشون تموم شده یا گله میشنون از عروس و پسرشون . انگار دردسرشون بیشتر شده ... نمیشه گفت پاقدم...
مخصوصا یه سری موردایی عست ک ازاول خانواده عروس رو پسند نکردن ولی سرگرفته دیگه .
و...
واقعا جای تعجب داشت این حرف گفت از وقتی فلانی عروسمون شده روز به روز بدتر میشه اوضاعمون !!!
من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
یه بار دوتا دایی شوهرم با هم سر نگهداریه مادرشون دعواشون شده بود مادر شوهرم میگفت تقصیر تو هست پدر شوهرم پیر تمرکز نداره هروز میره تصادف میکنه میگن تقصیر تو خانوادت هست اگرهم دلیلی نداشته باشن میگن حتما به ما فکر میکردن این بلا سر ما اومده خدا ازشون نگذره عرضه ندارن زندگی کنن منو اذیت میکنن