2777
2789
عنوان

خواب عجیب😨

655 بازدید | 49 پست

خواب دیدم رفتم یه امام زاده ی ناشناس، دور ضریح زیارت کردم بعد دیدم یه عالمه گلدون دور ضریح هست توجه کردم دیدم گلها سبز بودن اما خاک پاشون خشک بود، منم رفتم یه ظرف چوبی پیدا کردم، هی میرفتم اینو آب میکردم میومدم میریختم پای گلدونای دور ضریح.... به نظرتون تعبیرش چیه؟؟

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

تعبیر خوبی داره 

علي الخصوص آب سرچشمه روشنی هست و گل نشانه زیبایی 

حرم هم آرامش 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک میکنم خیلی تعبیرش خوبه

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

چ خواب خوبی ان شا الله که خیره من ک دو شب خواب راحت ندارم اگ نمیترسین بگم

اگر می دونید تعبیر خوبی نداره فقط براش صدقه بدبد و آیت الکرسی بخونید و توکل کنید به خدا 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

چ خواب خوبی ان شا الله که خیره من ک دو شب خواب راحت ندارم اگ نمیترسین بگم

بگووو

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

جن دیدم پریشب کتکم میزدن ک از ی اتاقی برم بیرون دیشب هم ب شکل ی زن بود ک میخواست منو بکشه یا باید ب ...

تا چهل و پنج روز پشت سر هم سوره بقره گوش بدید و قبل از پخش سوره بقره هم سه بار آیت الکرسی بخونید... 

و از شر این ها هم با توکل به خدا، به خدا پناه ببرید 

سورة بقره هم اگر شروع شد یک روز نباید قطع بشه و اگر قطع شد دوباره از اول باید شروع بشه 

تا چهل و پنج روز پشت سر هم سوره بقره گوش بدید و قبل از پخش سوره بقره هم سه بار آیت الکرسی بخونید...& ...

شوهرم گفت ازامشب قران بذار بالاسرت . سوره بقره چ موقع از شبانه روز باید گوش بدم؟ بعد هر روز قبل شروع پخش ایت الکرسی بخونم؟ یا فقط روز اول

شوهرم گفت ازامشب قران بذار بالاسرت . سوره بقره چ موقع از شبانه روز باید گوش بدم؟ بعد هر روز قبل شروع ...

آره ایده های شوهرتون هم عالی هست 

هر موقع که راحت ترید، خودم معمولا شب ها گوش می دادم به جز نیمه شب 

و شنیدم بدون هندزفری بهتر هست 

معمولا میگند آیت الکرسی قبلش بخونید که جنی که داره دفع میشه به وسیله آیت الکرسی نتونه اون روز اذیت مون کنه 

زور شوهرمم به اون زنه نمیرسید هیچکس نبود ک بتونم بش پناه ببرم ودر امان باشم توکوچه ها و خونه ها میدو ...

اگر آخر کار رفته پس تعبیر خوبی داره خواب تون 

شوهرم گفت ازامشب قران بذار بالاسرت . سوره بقره چ موقع از شبانه روز باید گوش بدم؟ بعد هر روز قبل شروع ...

۵۰ تا آیه رو باصدای بلند بخون تو خونه

۴ قل و آیت الکرسی

دم غروب اسفند دود کن

از بوی سرکه و اسفند بدشون میاد

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
ممکن همزاد داشته باشم؟ یکی قبلا بم گفته بود باورم نشد ..شما رو اذیت میکردن؟ چرا اذیت میکردن؟ 

احتمالش هست، علی الخصوص اگر خدای ناکرده باعث اختلاف شدید بین شما و شوهرتون شده باشه 

حقیفتش من تو همه قسمت های زندگیم پر گره بود 

یک باره بدترین تهمت ها بهم زده شد

یک باره کارم رو از دست دادم و دیگه جایی کار گیرم نیومد 

یک باره رو هر کسی کراش می زدم ازدواج می کرد می رفت و...