2777
2789
عنوان

خواب عجیب😨

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 49 پست
آره خداروشکر رفت . پریشب هم خواب دیدم خونه ی قبلی مونیم و تو انباری بودم ولی ی چیزای نامرعی محکم منو ...

آخرش که خوب تموم میشه هم به نظر من تعبیر خوبی داره 

توکل کنید به خدا 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریشب ک چهره ندیدم ولی میدونستم ک جن هست چون مثل ی حاله یا هوا نامرعی بودن ولی میزدن منو و بهم میفهم ...

خواب جن درواقع هشداره 

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
خیره صدقه بده حتما سوره بقره پخش کن قران بزار بالای سرت خیلی ترسناک بود

آره شوهرمم گفت ازامشب قران بذار بالاسرت. راستش پارسال یکی ک پیشگویی های درستی میکرد تو سایت بم گفت همزاد داری من ب حرفش خندیدم ولی حالا ب یادحرفش افتادم. کاربری شو ترکوندن نی نی سایتیا ..ی اقا بود اسم کاربریش شاپرک۵ بود حرفاش مولادرزش نمیرفت من ازحرفاش اسکرین گرفتم و برام ثابت شد ک راست میگفته 

چطور؟

ازکسی که تعبیر خواب بلده بپرس تعبیرش چی میشه

درمورد یه چیزی داره بهت هشدار میده و میخواد آگاهت کنه

اگه با دقت به خوابت فکر کنی ممکنه خودتم متوجه بشی 

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
خونه ی قبلی ک بودیم اختلاف فراووووووووووووووووووووون با شوهرم داشتیم جنگ جنگ بود و اتش بس نداشت چله ...

عزیز دلم 💔

نمی دونم هر طور شما صلاح می دونید 🌹

اگر تمایل داشته باشید امشب می خوام برای خودم اعمالی انجام بدم اگر خواستید برای شما هم دعا کنم انشالا دعام در حق شما گیرا باشه 🙏🏻

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

میشه اگ چیزی فهمیدین بهم واضح بگین؟ 

طبق تجربه خودم گفتم

مثلا یبار مادرمو دیدم بعد فهمیدم مادرم نیست یجوری بهم نگاه کردو خندید که فهمیدم فهمیدی مادرت نیستم

فرداش بابام گفت مادرم کلی پشت سرم حرف زده

یا یکی خیلی ادعا پیغمبری داشت دیدم یه گربه سیاه قرآنو باز کرده جلوش وادای مسلمونی درمیاره 

اونم بعدا مشخص شد چه دروغگویی بوده

یا یه گربه بزرگ اندازه آدم دیدم سرش گربه بود بدنش آدم

بهم گفت میدونستی شب وقتی خوابی ما میایم سراغت

همون شب دزد اومد