2777
2789
عنوان

خواب عجیب😨

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سرچ کردم ندیدم

ترکوندنش نی نی سایتا تا یه مرد میبینن انگار دشمن خونی دیدن میترکونن بیچاره کار ب کسی نداشت ولی حرفاش درست بود مثلا بش گفتم منو نمیتونی گول بزنی و من میدونم کسی ک پیشگویی میکنه چیا میگه و فلان یهو ی حرفای مهمی از گذشته و حال م زد ک چهارشاخ موندم هیشکی تو سایت ازش خبرنداشت

حالا من بگم؟؟؟ ی سالی خواب دیدم ی حاله ی سفید نمیذاره برم وضوبگیرم در حد ی گلادیاتور باهاش مبارزه کر ...

چه جالب 

منم تو تاپیکهای هست درگیر بودم باهاشون

بعضیاشون خیلی خیلی خوبن ،بعضیاشون هم اذیت میکنن

ولی از وقتی ۵۰ تا آیه با صدای بلند و چهار قل و آیت الکرسی و خوندم هیچی ندیدم حتی خوابشونم نمیبینم

درحالی‌که هرجابرم جن داشته باشه سریع میفهمم

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
کاش یه پست بزنیم شاپرک 5 کجایی

میشه بزنی لطفا؟ خیلی پشیمونم ک شماره ای چیزی ازش نگرفتم حرفاشو حتی ب شوهرم نشون دادم اونم تعجب کرد ک ی غریبه ازکجا این چیزارو میدونه

چه جالب  منم تو تاپیکهای هست درگیر بودم باهاشون بعضیاشون خیلی خیلی خوبن ،بعضیاشون هم اذیت میک ...

توهمونی که گفتی میرم جایی اذیت میشم؟ یا باکسی حرف بزنم چیزایی میفهمم؟

ی سالی داشتیم عادی زندگی میکردیم بعد ی شب خواب دیدم مامان بزرگ مرحومم یکیو دعوامیکنه ک چیکاردخترم دا ...

بعد تو خواب حسش خیلی بدتره

حالا تو واقعیت اتفاق بیفته اونقدر بهت استرس نمیده که تو خواب می‌ترسی

از اینهمه خواب دیدن خیلی خسته میشه صبح دیگه نمیتونه بیدار شه 

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
عزیز دلم 💔 نمی دونم هر طور شما صلاح می دونید 🌹 اگر تمایل داشته باشید امشب می خوام برای خودم ا ...

التماس دعا عزیزم خیلی محتاجم ب دعا .چندسالم هست ک برا شغل معلمی تلاش میکنم و نشده لطفا برامعلم شدنمم دعا کن اجرت باسیدالشهدا.

التماس دعا عزیزم خیلی محتاجم ب دعا .چندسالم هست ک برا شغل معلمی تلاش میکنم و نشده لطفا برامعلم شدنمم ...

چشم عزیز دلم 💕 💖 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

جان

عزیزم میگم بنظرت این خوابا برا این نیست ک چندشب ببخشیدتوحال نزدیک ب توالت میخوابیم؟ خودم همچین حسی دارم. ازامشب میخواییم دیگه تو اتاق خوابمون بخوابیم دیشبم  من ی خوابی دیدم ک شوهرم ی خواب مشابه خواب دیشب من دیده 

عزیزم میگم بنظرت این خوابا برا این نیست ک چندشب ببخشیدتوحال نزدیک ب توالت میخوابیم؟ خودم همچین حسی د ...

آخه عزیزم آلان اکثرا خونه ها آپارتمانی و کوچیک 

دستشویی خیلی به مرکز خونه نزدیک

اصلا ربطی نداره به نظرم 

شما با ی روحانی صحبت کن شاید بتونه کمکت کنه

خدایا!چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار