2821
2789
عنوان

من دیگه بریدم😔

405 بازدید | 37 پست

خیلی درکش میکنم با همه نداری هاش می‌سازم مدیریت میکنم با همین چندر غاز حقوق ب همه چی برسونیم ولی هیچ وقت قدر نمیدونه خانوادش الویتن  همیشه فقط دوس  دار پیش اونا باشه اصلا ب اونا ندیدم بی احترامی کنه ولی ب من حرفزشت زیاد میزنه درصورتی ک هرگز من اینجوری نبودم 

امروزب خاطر داداشش بحثمون شد ۲۰۰ ملیون داده داشش ک هفته بعد پس بده من یهویی از دهنش پرید فهمیدم گفتم چرا ب من نگفتی میگه تو کار من دخالت نکن میگه تو هیچ گوهی نیسی وحرفای بی ادبی چقدر تحمل کنم چرا اخه درس نخوندم ک ب ی جایی برسم ک نگه هیچی نشدی خدایا 😔

چرا مردا اینقدر نمکنشناس شدن پس کی میخواد ببینه ب خاطرش چ کارا میکنم 

خستم 😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم حق داری ولی سعی کن بهش چیزی نگی مردها بدشون میاد تو روابط بین خانواده شون حرفی بزنیم

اخه بحث یک تومن دوتون نیست بحث ۲۰۰ ملیون پوله 

این داداشش کلی پول آزمون کشیده ی آبم روش

اخه بحث یک تومن دوتون نیست بحث ۲۰۰ ملیون پوله  این داداشش کلی پول آزمون کشیده ی آبم روش

حتما قراره بهش برگردونه

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

شوهره منم همینه فقط خانوادش انگار هرچی زن بساز تر باشه بدبخت تره منو دوساله هنوز یه رستورانم نبرده ب ...

خیلی خستم چرا مردا نمیبینن خدایی کورن مگه ؟مازنا چقدر بخاطرشون فداکاری میکنیم 

امشب میگه قبل از تو خانواده ام بودن

مگه من گفتم نبودن

من هم خانواده داشتم

پس تعهد به همسر چی میشه

گفتم خجالت بکش تو دنبال کارهای مکه ی برادرت بودی آش استقبال و شام برگشت

من تنهایی بچه ی مریض را بردم دکتر

خودشیرین رفته پادویی کارهای مکه ی برادرش

کسی به سبکی شوهر من نیست

هر وقت باشه ولش می کنم

کلا بحث من اینه گلم دلم میخواد برای همچین پولی ب منم بگه آخه من شریک زندگیشم

درسته باید بهت بگه ولی اینجوری بهش نگو وقتی حالش خوبه کنارش نشستی یه جوری غیر مستقیم شروع کن و حرفش رو بیار پیش و بهش بگو 

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

کلا بحث من اینه گلم دلم میخواد برای همچین پولی ب منم بگه آخه من شریک زندگیشم

شما هم پول بگیر ازش به بهانه خرجی بعد پنهونی برای خودت پس انداز کن پولشو بگیر تا نتونه خرج خانوادش کنه. بندازش تو قرض برای خودتو بچه هات خرج کن هر چی بیشتر مدارا کنی فکر میکنه زنو بچش نیاز ندارن میره برا اونا خرج میکنه