2777
2789
عنوان

من دیگه بریدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 37 پست
میدونی از چی دلم سوخت امشب تو دعوا گفتم داداشت اینقدر بددهن نیست تو ک ادعات میشه تحصیلات داری چرا ای ...

چقدر بد زیاد پاپیچش نشو اعصابش خورده هیچی نگو منم وقتی زیاد با شوهرم دهن به دهن میشم اخلاقش گند میشه حرفای بد میزنه ولی وقتی هیچی نمیگم زود آروم میشه اونم هیچی نمیگه 

دقیمت اومدم اینجا ک نظرات بپرسم ک  دیگه سعی کنم مدیرت نکنم یا خرج کنمو..

باهاش دعوا نکن.درمورد برادرش و خانوادش هم چیزی نگو.مردا جون به جونشون کنی خانوادشونو میپرستن حتی اگه بدترین خانواده جهان باشن.بابای خودمم همینطوری بود الان بعد از ۵۰ سال تازه فهمیده بابابزرگم چقدر موذی و دو به هم زنه.

با زبون آروم و ملایمت رامش کن.نذار هیچ پولی براش بمونه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همیشه  میگفت تورو ب اندازه خانوادم میخوام ولی خب کاراش میبینم اینکه همش دلش می خواد کنار اونا ب ...

عادی شدی براش پس یه کاری کن متنوع بشی. اینی که تا حالا بودی نباش. قناعت کار ساده بودی حالا خوشگزرون خوشتیپ باش. پر از تنوع خاهی بود

هم ادب میشه هم قدردان. ممکنه اولش غر بزنه که ولخرجی میکنی اما تو محکم تر از این حرفا باش. شیک خرج کن

چشم به راه...
چه جالب  شوهر خودشیرین و جلف من سر خود کارهای اینترنتی جاریم را انجام می داد جالبه پول هم نمی ...

شوهر منم فکر میکنه با این کارا عزیز میشه ولی روز به روز ذلیل ترش میکنن هی میخواد خودی نشون بده. هزار بار بهش گفتم نکن گوش نکرد ولی الان خودم جلوش وایمیستم تا توان دارم نمیزارم 

من هم گفتم بیشتر برای خانواده ی خودم وقت بگذارم شوهرم اعتراض کرد بگم اول اونا بودند  بعد تو ا ...

بگو فکر زنو بچت باش مگه داداشت به فکر زنو بچه تو هست که تو فکر اونایی. خدایی نکرده چیزی بشه اونا میان خرج بچه هاتو بدن؟؟ من هزار بار این چیزا رو تو گوش شوهرم خوندم تا یاد بگیره اوایل میگفت پول دستم باشه برای داداشم خودم عروسی بگیرم خودم خونه بگیرم خودم کمکش کنم بهش گفتم من این همه سال سختی کشیدم  از دهن خودمو بچم بزنم که زنداداش تو که تازه از راه رسیده با پول ما خوشو خرم عروسی بگیره؟ بعدم ننه بابات ندار نیستن بیشتر اون چیزی که برای تو عروسی گرفتن چند برابرش برا داداشت سنگ تموم میزارن مطمئن باش اونم یکم فکر کرد گفت راست میگی بچه خودم مهم تره😐