2777
2789
عنوان

من دیگه بریدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 37 پست
امشب میگه قبل از تو خانواده ام بودن مگه من گفتم نبودن من هم خانواده داشتم پس تعهد به همسر چی میشه ...

هوف چرا هست گلم شوهر من هست بی معرفت اشغال داره از چشمم کم کم میفته متاسفانت😔

درسته باید بهت بگه ولی اینجوری بهش نگو وقتی حالش خوبه کنارش نشستی یه جوری غیر مستقیم شروع کن و حرفش ...

تو نمیدونی چقدر پررویه وقتی آروم هم بهش میگم میگه اهان چون توچشمت دنبال اون پول برادرم خیر ازش ندیده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرد جلف سبک  تو زن خودت را اول تا مشهد ببر بعد دوره بیفت کارهای مکه ی برادرت را انجام بده تو ...

شوهر منم خیلی خودشو برای خانوادش کشت از عروسی خواهرش بگیر تا خونه ساختن بابا ننش همه بدبختیاشو انداخت رو دوش خودشو ما ولی آخرش خوب گذاشتن تو کاسه ش اسمشو گذاشتن حمال 😏

شوهر منم خیلی خودشو برای خانوادش کشت از عروسی خواهرش بگیر تا خونه ساختن بابا ننش همه بدبختیاشو انداخ ...

میدونی از چی دلم سوخت امشب تو دعوا گفتم داداشت اینقدر بددهن نیست تو ک ادعات میشه تحصیلات داری چرا اینقدر بددهنی  گفت زن اون سگ نیست تو سگی

عزیزم ایراد رفتار شما اینه که زیادی باهاش مدارا میکنی.وقتی میبینه قدرنشناسه چه اصراری داری با همه چیزش بسازی و اعتراض نکنی.این کارارو برای کسی بکن که قدر بدونه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

اگه خواستید یکیرو معرفی میکنم دوره اش رو بخرید بنظر دوره خوبیه حقوقی که دارید و میتونید الان استفاده کنید ازش و نیاز به هیچ بند و تبصره ای نیست رو استفاده کنید

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید
اخه بحث یک تومن دوتون نیست بحث ۲۰۰ ملیون پوله  این داداشش کلی پول آزمون کشیده ی آبم روش

خوب روال زندگیتو عوض کن. از این ببعد خوب بخور و بپوش و بگرد. قناعت تعطیل .

تو قناعت کنی که ببره بده داداشش بخوره؟ 

حواست هست؟ 

مگه نمیگی حقوقش چندرغازه پس از کجا اورده داده ب داداشش. پس داره رو نمیکنه

اگرم نداره نشون داده لیاقت تو و کاراتو نداره. اولویتش خانوادشن. پس قناعت نکن و ب خودت و کیفت برس

چشم به راه...

براش اینقدر خرج بتراش تا نتونه پول پس انداز کنه که بده خانواده اش

راه حلش همینه

به عنوانین مختلف ازش پول بگیر

بزار توی حساب خودت

حساب مخفی

یا طلا بخر

کلا کاری کن همیشه بی پول باشه

عزیزم ایراد رفتار شما اینه که زیادی باهاش مدارا میکنی.وقتی میبینه قدرنشناسه چه اصراری داری با همه چی ...

دقیمت اومدم اینجا ک نظرات بپرسم ک  دیگه سعی کنم مدیرت نکنم یا خرج کنمو..

خدا کنم سرش ب سنگ خورده باشه

همیشه براش یاد آوری میکنم میگه دیگه عمرا براشون کار انجام بدم ولی انگار واقعا حمالشونه چون باز میخواست بره براشون کار انجام بده که با برخورد من مواجه شد گفت نمیرم 

خوب روال زندگیتو عوض کن. از این ببعد خوب بخور و بپوش و بگرد. قناعت تعطیل . تو قناعت کنی که ببره بده ...

همیشه  میگفت تورو ب اندازه خانوادم میخوام ولی خب کاراش میبینم اینکه همش دلش می خواد کنار اونا باشه متاسفانه  ب این نتیجه میرسم ن من فقط زنش هستم ن عشقی ن چیزی ن احترامی

شوهر منم خیلی خودشو برای خانوادش کشت از عروسی خواهرش بگیر تا خونه ساختن بابا ننش همه بدبختیاشو انداخ ...

چه جالب 

شوهر خودشیرین و جلف من سر خود کارهای اینترنتی جاریم را انجام می داد جالبه پول هم نمی گرفت 

عوض اینکه اون خواهش کنه شوهر من ازش پسورد و ... می گرفت 

بعد یک مدت دید خیلی ضایع است پی گیری نکرد

اونا هم حتی یک تشکر نکردند به کتفشون هم نبود

حالا من جرات ندارم ازش کار اینترنتی بخوام به روم میاره که به روز نیستم

خودم همیشه کارهام را انجام میدم