2777
2789
عنوان

امروز بدترین روز عمرم بودش

2382 بازدید | 86 پست

امروز رفتم جلسه مشاوره دادگاه داشتیم اول ک شوهرم نیومد تا ۱۱ونیم ک مشاور هم رفتش گفت ی وقت دیگه میدم بهتون بعد از اونم اومد پیش آقایی ک پرونده هارو رسیدگی می‌کرد 

اول ک منو دید انگار ذوق کر با خنده و ذوق نگاهم کرد 

و بعد گفتم بیا داخل کارت دارن 

اومذ اون آقاهه گفت مگ ما مسخره شمایی چرا سر ساعت نیامدی دیگه چشمتون روز بعد نبینه شوهرم شروع کرد داد زدن ک من درخواست طلاق دادم من مشاوره نمیخوام مشاوره تاتون نگهداریذ برای خودتون 

دیگه اون آقاهه گفت از دادگاه اومده بخوای نخوای باید بیایید شرکت کنید 

دیگه باز من ب آقاهه گفتم بیخشید شرمنده 

از پله ها از پشتش میومدم دید منم سرعتش زیاد کرد جلو در دید من رسید دوید رفت سوار ماشین شد گازی داد ک صداش الانم تو گوشمه 

چرا دارین جدا میشین😢😢😢

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا هیچکسو تو حال من نداره انقدر داغونم تو دلم دارن رخت میشورن از اون ور چندتا واسطه فرستادم ب همه شون گفته باید کل مهریه رو بگه دریافت کردم یا طلاق 

دیگه میگم همه فکراش کرده می‌خواد گولم بزنه ک بعدن طلاقم بده 

شاید ذوقش از این بوده دیر اومده معطل شدی و مشاوره کنسل شده

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
میگم پس اون ذوق اولش چی بود و خنده اش  و این دادو بیدارش چی بود اخه

احتمالا اختلال روانی داره دوقطبی😖

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
خیلی بخدا من عاشق خونمم جدا از اون بچه دارم میگم بچم زیر دست مامان و باباش بزرگ بشه نیوفته زیر دست د ...

الهی عزیزم.چرا همسرت اصرار طلاق داره؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم