2777
2789
عنوان

امروز بدترین روز عمرم بودش

| مشاهده متن کامل بحث + 2383 بازدید | 86 پست
پس دقیقا مثل شوهر منه. اصلا اهمیت نده، اینا فقط بلدن تهدید کنن، خودش آروم میشه برمیگرده. اگر هم برنگ ...

اره دقیقا همینه جاهامون عوض شده اونی ک باید معترض باشه منم ولی شوهرم زده ب هوچی بازی

اره خودمم ب این حرف شما رسیدم ولی الان تو این زمان منو این بچه رو داغون کرد انقدر التماسش کردم برگرد ...

هرچی التماس کنی دورتر میشه 

این اقا فعلا ب سرش زده طلاق بگیره هیچی هم نظرشو عوض نمیکنه کمتر خودتو بچه طفل معصومو کوچیک کن جلوش

بهش نشون بده یه زن قوی هستی تنهایی هم از پس بچت برمیای بزار حسرت دیدن تو و بچت تا ابد ب دلش بمونه چون قطعا یروز برمیگرده ک خیلی دیر شده

تا سنت بالا نرفته برو دنبال کار بگرد شاغل شو پول دربیار تا چشمش دربیاد مرتیکه خاعن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم برا بچه ات.... سگ محل کن شوهرت و دیگ واسطه هم نفرس... میدونمممم خیلی سخته طلاق گرفتن... ولی زندگی با آدم خیانتکار سخت تره!!!!! شوهر من 7 سال پیش خیانت کرد و پشیمون شد ولی من هنوز بهش میگم ی روز راهم ازت جدا میکنم... روزی ک بچه هام بزرگ بشن و تصمیم بگیرن با کی بمونن

اسی از فکر اون زندگی بیا بیرون شاید خدا مسیرهای خیلی بهتری قراره جلو پات بزاره ولی چون الان نمیدونی هی دوست داری به زور با اون ظالم بمونی. به رضای خدا راضی باش. اگه اون بخد طلاق بده عالیه چون مهریه میرسه. فقط خدا کنه تو دادگاه هم بگه و دادگاه راحت برات مهریه رو بگیره 

منم همینم جیگرم برای بچم کبابه 

من از خونم اصلا نمیرم بیرون...... از اولم بهش گفتم....کسی میره بیرون که اشتباه کرده باشه .. البته شوهرم خیلی دوست دارم و زبونش بلدم..... شناخت و مهارت ارتباطی واسه زندگی مشترک از آشپزی و خانه داری مهمتر هستش 

من از خونم اصلا نمیرم بیرون...... از اولم بهش گفتم....کسی میره بیرون که اشتباه کرده باشه .. البته شو ...

این شوهر من یکی نشسته زیر پاش حالا یا دختره زنه یا از دوستاشه نمیدونم