ویتامین دی بدنش خیلی کمه رو ۱۸هست و پادرد شدید داره خیییلی بد دارو هست ولی اگز شربت بود به زور بهش میدادم اما قرص رو بلد نیست قورت بده و همکاری هم نمیکنه اشکال نداره بهش بگم بجوتش،،، از این قرص ژله ای گردا هستا،، اگر بجوه جذبه بدنش میشه،، بخدا میخوام گریه کنم از دستش چیکار کنم راهی برام نذاشته،، ژله درست کردم گذاشتم ما بین ژله نخورده و گذاشتم وسط ماست نخورده الان اینقدر گریه کرد دیگه عصبی شدم کلی جر بحث دعوا شد گفتم برو بخواب،، بخدا اینقدر لجباز و یک دنده هست مشقش خط راست خمیده بوده باور کنید خودم زدم ب زمین زمان نیومد انجام بده،،، کاش من بمیرم ک راحت بشم بخدا بریدم از دستش اخه اینقدر سرتق،، 😩😩
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شاید میترسه از قورت دادن قرص؟من بچه بودم همش قرص جویدنی میخوردم بعد بزرگ شدم اولین بار قرار بود قورت بدم میترسیدم تو گلوم گیر کنه نتونستم بخورمش آوردمش بالا بعد مامانم گفت همون لحظه با آب بخور بره پایین اوکی شدم
هنوزم از قورت دادن قرص میارسم😐😂
🇵🇸🖤کاش میتونستم همه ی بچه های فلسطین رو تو قلبم نگه دارم تا وقتی که جنگ ها تموم بشه:)