2777
2789
عنوان

بچم بلد نیست قرص ویتامین دی بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 31 پست
پسرمن۱۰سالشع ده باریک قرصو درمیاره بازمیخوره آخرم بالامیاره گریه میکنه نمیخوره 😢😢😤😤

دختر منم ۱۰ سالشه همین طوره خدا نکنه مریض بشه من استرس میگیرم چون نمیخوره قرص شربت هم جواب نمیده دوزش پایین 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نمیدونم قطره جوابگو هست یا نه بهم گفته پنجاه هزار رو هر دوفته یه بار بدم اما یه قرص سی تایی رو در او ...

برو داروخانه بگو به نسبت دوز مصرفی که دکتر گفته راهنمایت میکنن

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار تزریقی چرک خشک داشت حساسیت نشون داد باد کرد اما کاش میشد امپول بزنه بخدا من راحت میشدم 

با دکتر مشورت کن ببین میشه امپول بزنه.

چرک خشک کن با ویتامین فرق داره. قرار نیس ب ویتامین حساسیت نشون بده.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

منم بچم نمیخورد؛ میگفتم بجوه بعد هم آب میخوره. فقط گلم احساس میکنم خیلی حساسی ؛ یکم ریلکس تر باش

نه بابا حساس نیستم خیلی اذیتم میکنه امروز معلمش میگه لحظه ای حتی لحظه ای حواسش به کلاس نیست،، باور کن وقتی میگه پا درد دارم و نمیخوره عصبی میشم،، تو دکتر بهت گفت میتونه بجوه؟ 

خوشگلم خودم یه مامانم از قرص متنفرم تا یه قرص و بدم بالا ۱۰بار عوق میزنم یا بالا میارم شما سعی کن شربتشو بش بدی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
یه بار تزریقی چرک خشک داشت حساسیت نشون داد باد کرد اما کاش میشد امپول بزنه بخدا من راحت میشدم 

وقتی میری مهمونی خونه مامانت اینا بگو اون یواشکی بزاره ت غذاش

ت خونه خودتون شک میکنه میفهمه 

جایی مهمونی بره نمیفهمه

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

ببین حساسش نکن.قرص ویتامین دی خیلی ریز و گرده.

خودت باهاش بخور که حالت مسابقه باشه

بگو زبونت بیار بزار رو زبونت.بعداب و بده دستش بگو فقط اب بخور.تند تند قورت بده

خودت اول بخور

داد نزن دعواش نکن حساسش نکن

از بچه برادرم بدقرص تر نبود اینجوری قرص خور شد

خدایا شکرت♥️

وای چقد سخت ... بعضی بچه های سخت مادر و‌پدر رو‌ پیر میکنن بخدا ...  قرص جوشان  ویتامین د وجود نداره که بخوره ؟؟

دختر من اگه بهش بگی  این برای سلامتیت مفیده ولی زهر هلال هست‌... میخوره .

شما هم باهاش صحبت کن ‌و توضیح بده و بزار یه جا بگو‌هر وقت دوست داشتی بخور ینی مجبورش نکن همون لحظه بخوره . شاید اثر کرد ..⁦🤷🏻‍♀️⁩

شربتش جایگیزین هست اونم نمیخوریا اگر شربت یاشه اما باز میتونم لپش رو بگیرم به زور بهش بدم

با قطره چکون بریز ته حلقش 

تا دست و پا بزنه قورت داده رفته

حتی میتونی قرص رو تو اب حل کنی با قره چکون بهش بدی