ویتامین دی بدنش خیلی کمه رو ۱۸هست و پادرد شدید داره خیییلی بد دارو هست ولی اگز شربت بود به زور بهش میدادم اما قرص رو بلد نیست قورت بده و همکاری هم نمیکنه اشکال نداره بهش بگم بجوتش،،، از این قرص ژله ای گردا هستا،، اگر بجوه جذبه بدنش میشه،، بخدا میخوام گریه کنم از دستش چیکار کنم راهی برام نذاشته،، ژله درست کردم گذاشتم ما بین ژله نخورده و گذاشتم وسط ماست نخورده الان اینقدر گریه کرد دیگه عصبی شدم کلی جر بحث دعوا شد گفتم برو بخواب،، بخدا اینقدر لجباز و یک دنده هست مشقش خط راست خمیده بوده باور کنید خودم زدم ب زمین زمان نیومد انجام بده،،، کاش من بمیرم ک راحت بشم بخدا بریدم از دستش اخه اینقدر سرتق،، 😩😩
منم بچم نمیخورد؛ میگفتم بجوه بعد هم آب میخوره. فقط گلم احساس میکنم خیلی حساسی ؛ یکم ریلکس تر باش
نه بابا حساس نیستم خیلی اذیتم میکنه امروز معلمش میگه لحظه ای حتی لحظه ای حواسش به کلاس نیست،، باور کن وقتی میگه پا درد دارم و نمیخوره عصبی میشم،، تو دکتر بهت گفت میتونه بجوه؟
صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت میدونیم بین ما تنها چیزی که عوض میشه شدت دیوونگیامونه. میدونی نزدیکت بودن مثل چی میمونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار میکنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش میکنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂