2777
2789
توهم اینجوری دیدی

ندیدم ولی گفته بهم،شواهد و مدارکش رو هم دیدم، ببین همشون اینکارو میکنن، بلااستثنا،همشون، اهمیت ندین بابا

میخواین تاثیری بزارین فقط میتونین صمیمی بشین و جوری بشین که میخواد، تا حداقل دفعاتش کمتر بشه و شکاف های تو رابطه ترمیم بشه، این مسئله وقتی بده و خطرناک که باعث دوری و یا جدایی بشه، ینی انقد بهم اهمیت ندین که هیچی از علایق و فانتزی های هم ندونین و خب تهش هم میشه جدایی و خیانت خدای نکرده

ولی بخودی خود این مسئله نمیتونه باعث مشکل بشه، کمش البته

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همچین میکنی ببین مشکلتون چیه حلش کنین وگرنه هیچ مردی رابطه رو با خود ار..... عوض نمیکنه بدبخت خ ...

عزیزم شما که زندگی من و خبر نداری 

اتفاقا خیانت هم کرده صیغه هم کرده 

من نابود شدم تو این زندگی 😔💔

چرا فکر میکنی حتما مشکل تو رابطست  مشکل از مغز و افکار معیوبه اون طرفه

میگم بشینه باهاش حرف بزنه ببینه مشکلش چیه ... 

با جنگ و دعوا و خار کردن طرف تا حالا هیچی درست نشد 

بلکه بدتر شده

عزیزم شما که زندگی من و خبر نداری  اتفاقا خیانت هم کرده صیغه هم کرده  من نابود شدم ...

خب این دیگه همه طوره نشون داده که آدم زندگی نیست عزیزم، دیگه تصمیم با شماست، اگه شرایط جدایی نداری کلا برات مهم نباشه هیچیش، حتی نزدیکی نکن باهاش چون ممکنه مریض باشه

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
خوب رابطه تو بیشتر کن باهاش

نمیاد طرفم وقتی هم میاد منت میزارع 😳😳همون دیشب گفت من که این چند وقت کمت نزاشتم 

منظورش رابطه بود 

می‌دونی چقدر سنگین بود برام 

من از گناهش میترسم و اینکه صورتم زشت بشه وگرنه منم خودارضایی میکردم و نیازی بهش نداشتم دیگه 💔

عزیزم شما که زندگی من و خبر نداری  اتفاقا خیانت هم کرده صیغه هم کرده  من نابود شدم ...

خیانت و صیغه اشو دیدی باید مطمئن میشدی مردِ زندگی نیس طلاق میگرفتی 

کوفتیش ک از صیغه و خیانت بدتر نیس 

موندی سر این زندگیِ جهنمی ببین دردش چیه اگ درمون داره بسم الله اگ نداره یا علی.

میگم بشینه باهاش حرف بزنه ببینه مشکلش چیه ...  با جنگ و دعوا و خار کردن طرف تا حالا هیچی درست ...

اون کار خودش و میکنه . مهربونم باشی میگه خودت بیا برام بزن 

عصبانی بشی خودش میزنه 

درهردو صورت کارش و میکنه

یک عدد ترکیده☺ دوست من وقتی کسی میاد اینجا یعنی هیچ هم صحبتی نداره . لطفا الکی گزارش نزن☺ممنونم از تو آدم بادرک و شعور🙏
نمیاد طرفم وقتی هم میاد منت میزارع 😳😳همون دیشب گفت من که این چند وقت کمت نزاشتم  منظورش رابط ...

نه عزیزم سعی کن هر شب رابطه داشته باشی تا دیگه فکر دیگه نتونه بکنه

سلامتی و خوشبختی دخترم
نه عزیزم سعی کن هر شب رابطه داشته باشی تا دیگه فکر دیگه نتونه بکنه

ربطی نداره

فانتزیشونه

یک عدد ترکیده☺ دوست من وقتی کسی میاد اینجا یعنی هیچ هم صحبتی نداره . لطفا الکی گزارش نزن☺ممنونم از تو آدم بادرک و شعور🙏