2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همسری ک گوشش ب این حرفا بدهکار نیس باید ازش جدا شد

آره دیگه 

من جدا شدم 

بخدا الان انقدر حالم خوبه

یک عدد ترکیده☺ دوست من وقتی کسی میاد اینجا یعنی هیچ هم صحبتی نداره . لطفا الکی گزارش نزن☺ممنونم از تو آدم بادرک و شعور🙏
یعنی مگه همچین ادمی هست که رابطه رو با خودا.. عوض کنه؟

لابد هست که دارم میگم 

یک عدد ترکیده☺ دوست من وقتی کسی میاد اینجا یعنی هیچ هم صحبتی نداره . لطفا الکی گزارش نزن☺ممنونم از تو آدم بادرک و شعور🙏

کاربری من سر همین‌ترکید 

تو ی تاپیک گفتم مردا فانتزیشون اینه 

گفتن این خودش مرده . زدن ترکوندن

دیشب تا حالا دارم فکر میکنم چقدر آدم باید خوار و ذلیل بشه مگه تا سرش ب سنگ بخوره؟

بخدایی خدا بجون صادق خودت میدونی من ذوی این که شخصیتم پیش این اون خورد نشه حساسم ولی وقتی دیدم تو این یکسال این همه خورد شدم پیش خودم و بقیه... 

دو سه روز پیش داشتم با خودم میگفتم خدایا دمت گرم باحالی ک دوبار آبروم رقت زندگیم شیرین شد و این بود حکمتت کمکم کن از شر این اتفاق پست و لعنتی نجات پیدا کنم😔😭

الانم مرررررردونه وایمیسم پا زندگیم و عشقم که تو رو با دنیا عوضت نمیکنم

خودت از امروز ی مهدی دیگه میبینی

کمکم کن و دعام کن

من خیلی ب کمکت احتیاج دارم

هرلحظه دلم گرفت و فکرم از مسیر خارج شد بهت زنگ میزنم که کمکم کنی❤️

شوهرم این پیام و فرستاد هنوز جواب ندادم 

آره دیگه  من جدا شدم  بخدا الان انقدر حالم خوبه

حال دلت همیشه خوب باشه و بهتر از این روزا شی 

راحت شدی از ی زندگی سمی خودتو نجات دادی 

واسه ات آرزو میکنم وجود خدا رو توو همه لحظه های زندگیت حس کنی🤲

تجربه داری عزیزم چی بگم حرفت درسته

ان شاءالله هیچوقت نبینی 

انگار روحت از بدنت جدا میشه که مگه چی کم گذاشتم؟

حال دلت همیشه خوب باشه و بهتر از این روزا شی  راحت شدی از ی زندگی سمی خودتو نجات دادی  ...

ممنونم عزیزم💓

فقط ی بار؟ من بارها و بارها دیدم

ببخشید خیلی برام عجیبه واکنشت چیه اون لحظه؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``