2777
2789
عنوان

یه سوال

159 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من ده روز از زمان پریودم گذشته دوتا تست زدم منفی بوده آزمایش  تیتر بتا هم یک بوده ولی پری نمیشم بنظرتون چکار کنم اولین باره همچین چیزی برام پیش اومده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز میترسم باردار باشم😂

از چیش میترسی از زایمان؟😄😄والا منم ته دلم ازش ترس دارم ولی سعی میکنم فکر کنم بهش تا ب وقتش برم دهنم سرویس شه

وقتی خواب انقدر خوبه، ببین‌ دیگه مُردن چیه...
تو اون تاپیک گفتی گرم بودن مرد خوبه! مثلا خوبیش چیه جز اینکه عفونت و زخم بگیری!! چه چیزایی خوبه برام ...

وقتی مردی گرم باشه رابطه صمیمی تر میشه البته زن هم باید گرم باشه نمیدونم شاید من گرم دوست دارم نظر شخصیه

وقتی مردی گرم باشه رابطه صمیمی تر میشه البته زن هم باید گرم باشه نمیدونم شاید من گرم دوست دارم نظر ش ...

بعضی گرم بودنا شکل تجاوز میگیره دیگه. ربطی نداره که مرد چون میل جنسیش زیاده باهات صمیمی تره. بعضیا فقط واسه رفع نیاز میان سراغت بعضیام با رابطه ای معمولی پشت و پناهتن

بعضی گرم بودنا شکل تجاوز میگیره دیگه. ربطی نداره که مرد چون میل جنسیش زیاده باهات صمیمی تره. بعضیا ...

کاملا درسته حرف شما رابطه به تنهایی میزان علاقه رو مشخص نمیکنه من چون خودم گرم هستم اونو گفتم