2777
2789
عنوان

پدربزرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3844 بازدید | 337 پست
😂😂😂الان میاد س تایی مونو میشوره پهن میکنه از تاپیکش هم پرتمون میکنه بیرون تا شما نگید من رلشم ی ب ...

اگه رل نیستین از کجا انقدر میشناسیش ک میگی اخلاقش بده؟ 😅داری خودت رو لو میدیااا

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....
الهی  جوابتو نمی‌ده  دلت تنگ شده براش  دوباره سر و کلش تو تاپیک پیدا میشه نگران نب ...

شب میاد حتما سر کاره آقا 

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه رل نیستین از کجا انقدر میشناسیش ک میگی اخلاقش بده؟ 😅داری خودت رو لو میدیااا

ن بخدا 😂😂😂فقط تو چندتا تاپیک بودیم باهم دعوا کردیم باهم برا همین 🤦‍♀️🤦‍♀️

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
بیا خودتم دلو دادی خبر نداریااا  بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا 😂

هوووووووف 

میگه چیزی نیس ولی پیام دلتنگی میزارع 😏😅🙃

😂😂😂الان میاد س تایی مونو میشوره پهن میکنه از تاپیکش هم پرتمون میکنه بیرون تا شما نگید من رلشم ی ب ...

میگم 

منو و جوجه کوکی رو عروسیت دعوت کنیاااااا 

هیچی نباشیم ما سبب ازدواج تون شدیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بیا خودتم دلو دادی خبر نداریااا  بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا 😂

😂😂😂😂من دیگ حرفی ندارم اومد منو کشت بدونید قاتل کیه دیگ خود دانید 🤦‍♀️☹️😂اناّمظلوم

میگم  منو و جوجه کوکی رو عروسیت دعوت کنیاااااا  هیچی نباشیم ما سبب ازدواج تون شدیم🤣🤣🤣 ...

من هیچ وقت نمیام تو برو عزیزم 🙂🌹

میگم  منو و جوجه کوکی رو عروسیت دعوت کنیاااااا  هیچی نباشیم ما سبب ازدواج تون شدیم🤣🤣🤣 ...

سبب قتلم نشیدصلوات 🤣🤣🤣🤣شب ی سر بهم بزنید صلوات بفرستید جون سالم ب در ببرم نیان حلوا خورونم ب جا عروسی 🤦‍♀️🤐😂

😂😂😂😂من دیگ حرفی ندارم اومد منو کشت بدونید قاتل کیه دیگ خود دانید 🤦‍♀️☹️😂اناّمظلوم

برا چی بکشتت؟ کاری نکردی ک 

انقدر بد اخلاق نیس من مطمئنم 😊

اگه چیزی گفت ب من بگو فقط

سبب قتلم نشیدصلوات 🤣🤣🤣🤣شب ی سر بهم بزنید صلوات بفرستید جون سالم ب در ببرم نیان حلوا خورونم ب جا ...

قول میدم برید پیام خصوصی بچتین 😊🌹