2821
2789
عنوان

پدربزرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3842 بازدید | 337 پست
😂😂😂الان میاد س تایی مونو میشوره پهن میکنه از تاپیکش هم پرتمون میکنه بیرون تا شما نگید من رلشم ی ب ...

اگه رل نیستین از کجا انقدر میشناسیش ک میگی اخلاقش بده؟ 😅داری خودت رو لو میدیااا

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....
الهی  جوابتو نمی‌ده  دلت تنگ شده براش  دوباره سر و کلش تو تاپیک پیدا میشه نگران نب ...

شب میاد حتما سر کاره آقا 

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه رل نیستین از کجا انقدر میشناسیش ک میگی اخلاقش بده؟ 😅داری خودت رو لو میدیااا

ن بخدا 😂😂😂فقط تو چندتا تاپیک بودیم باهم دعوا کردیم باهم برا همین 🤦‍♀️🤦‍♀️

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
بیا خودتم دلو دادی خبر نداریااا  بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا 😂

هوووووووف 

میگه چیزی نیس ولی پیام دلتنگی میزارع 😏😅🙃

😂😂😂الان میاد س تایی مونو میشوره پهن میکنه از تاپیکش هم پرتمون میکنه بیرون تا شما نگید من رلشم ی ب ...

میگم 

منو و جوجه کوکی رو عروسیت دعوت کنیاااااا 

هیچی نباشیم ما سبب ازدواج تون شدیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بیا خودتم دلو دادی خبر نداریااا  بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا 😂

😂😂😂😂من دیگ حرفی ندارم اومد منو کشت بدونید قاتل کیه دیگ خود دانید 🤦‍♀️☹️😂اناّمظلوم

میگم  منو و جوجه کوکی رو عروسیت دعوت کنیاااااا  هیچی نباشیم ما سبب ازدواج تون شدیم🤣🤣🤣 ...

من هیچ وقت نمیام تو برو عزیزم 🙂🌹

میگم  منو و جوجه کوکی رو عروسیت دعوت کنیاااااا  هیچی نباشیم ما سبب ازدواج تون شدیم🤣🤣🤣 ...

سبب قتلم نشیدصلوات 🤣🤣🤣🤣شب ی سر بهم بزنید صلوات بفرستید جون سالم ب در ببرم نیان حلوا خورونم ب جا عروسی 🤦‍♀️🤐😂

😂😂😂😂من دیگ حرفی ندارم اومد منو کشت بدونید قاتل کیه دیگ خود دانید 🤦‍♀️☹️😂اناّمظلوم

برا چی بکشتت؟ کاری نکردی ک 

انقدر بد اخلاق نیس من مطمئنم 😊

اگه چیزی گفت ب من بگو فقط

سبب قتلم نشیدصلوات 🤣🤣🤣🤣شب ی سر بهم بزنید صلوات بفرستید جون سالم ب در ببرم نیان حلوا خورونم ب جا ...

قول میدم برید پیام خصوصی بچتین 😊🌹