بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه لطفاااا بگی چی باعث شد زندگی من و محمد اینطوری بشه؟ یعنی دیگه تمووووم شد؟
محمد خیلی بحرف بقیه توجه میکنه نشستن زیر پاش ن هنوز تموم نیست دوستتداره ولی دودله
جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
میشه لطفا بگین که میلاد بازم پیام میده؟ قصدش چی هست و اینکه بنظرتون ارشد قبول میشم
اره انشاالله پیام میده ارشد هم قبول میشین ولی قصدش بخدا نمیدونم
جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
محمد خیلی بحرف بقیه توجه میکنه نشستن زیر پاش ن هنوز تموم نیست دوستتداره ولی دودله
میشه منم جواب بدی لطفاااا
خیانت میکنه؟ ا ته دلش دوسم داره
خوشحاله ک کات کردیم یا نه؟
دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠 پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯
گلم شما در مورد من چی حس میکنین؟ آیندم خوبه ؟ چه شغلی دارم در آینده؟ ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟
عزیزم آدم انشاالله موفق و کاملا مستقلی میشید ب حرف اطرافیان خیلی بها میدید ظاهراً آرومید ازدواجتون هم از نزدیکان هست