2789
عزیزم بالا یک سوال پرسیدم جواب بدی ممنون میشم از ته دل از خدا میخوام هر حاجتی داری برآورده بشه

کدومشو میگی بخدا نمیدونم ندیدم 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
[QUOTE=315478364]ببین خوب اومد ت ذهن من ولی خودت فکرش بکن توکل بخدا کن مثل اینکه دوست نداری با هیچکس ...

عزیزم گفتم وقتی خوندمش خوب اومد ت ذهنم ولی نسبت بهش دودلم یعنی میشه پنجاه پنجاه می‌دونی چی میگم 

اون آقای د غرور داره از کسی ک دنبال بره خوشش نمیاد یه خورده خودتو بگیر خیلی ت چشمش نباش خودش میاد دنبالت 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بببن عزیزم بخدا اون چیزی ک ب ذهنم میاد میگم این یه جور لطف خداوند هست ک آدم بتونه یه سری چیزا رو حس ...

باشه عزیزم ولی خب به منم کمک میشد که بدونم به هرکدومشون چقد اعتماد کنم🥲

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

عزیزم گفتم وقتی خوندمش خوب اومد ت ذهنم ولی نسبت بهش دودلم یعنی میشه پنجاه پنجاه می‌دونی چی میگم  ...

سلام ماه تولدم و اول اسمم چیه 

تهش طلاق ثبت نهایی میشه یا آشتی میکنیم؟

ببخشید ک‌من جواب دادم اونی ک بهتون گفته قصد داره بینتون خراب کنه چونک کار فامیل نیست من اولین چیزی ک ...

مرسی گلم اتفاقاً خودمم شک داشتم چون دو روز کامل اونجا بودیم خودش هم بود نگفت اد گذاشت زمانی که اومدیم خونه بهمون گفت که دیگه نمی تونستیم مطمئن شیم که برای ماست یا نه

مرسی گلم اتفاقاً خودمم شک داشتم چون دو روز کامل اونجا بودیم خودش هم بود نگفت اد گذاشت زمانی که اومدی ...

یعنی بنظرت حدس من درست بود یا نه 

یعنی بنظرت حدس من درست بود یا نه 

نمی دونم مطمئن نیستم اما می گم که زمانی که باید می گفت نگفت و شکم رو همون چیزیه که شما گفتین، شاید درست باشه دیده باشه همون جا اما قصدش فکر کنم همونه 

نمی دونم مطمئن نیستم اما می گم که زمانی که باید می گفت نگفت و شکم رو همون چیزیه که شما گفتین، شاید د ...

پناه برخدا انشاالله ک بزودی بفهمین کار کی هست

شما پسر دوستت هم دختر

عزیزم من اون هفته رفتم سونو و احتمال بالا پسر داد البته وضعیتم خطرناکه و احتمالا جنین دچار ناهنجاری برام دعا کنید

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم