2789
این‌ماه من باردار میشم؟؟؟؟؟

اره انشاالله خیلی بچه دوستداری بیشتر اطرافیان بهت حرف میزنن درسته یا اشتباه گفتم 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره انشاالله خیلی بچه دوستداری بیشتر اطرافیان بهت حرف میزنن درسته یا اشتباه گفتم 

اره میگن که 

گلم یعنی میشه هر دومون این ماه قرص و دارو خوردیم 

دکتر گفت شاید دوتا بشه شوهر مشکل داره خود سالمم

اگه فاال نیست حسش به من چی؟الان دیدم؟اگه فاال نیست چشم سوم نداری

متوجه منظورت نشدم؟

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
اره میگن که  گلم یعنی میشه هر دومون این ماه قرص و دارو خوردیم  دکتر گفت شاید دوتا بشه شو ...

عزیزم بخاطر استرسی ک‌داری هی طول می‌کشه بارداریت انشاالله ک خدا کمکت کنه بحق آقا امام زمان 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 🌺

من بهمن ماه دانشگاه روزانه شهرمون قبول میشم ؟

اره سختی زیاد کشیدی خدا کمکت میکنه