2821
2789
این‌ماه من باردار میشم؟؟؟؟؟

اره انشاالله خیلی بچه دوستداری بیشتر اطرافیان بهت حرف میزنن درسته یا اشتباه گفتم 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره انشاالله خیلی بچه دوستداری بیشتر اطرافیان بهت حرف میزنن درسته یا اشتباه گفتم 

اره میگن که 

گلم یعنی میشه هر دومون این ماه قرص و دارو خوردیم 

دکتر گفت شاید دوتا بشه شوهر مشکل داره خود سالمم

اگه فاال نیست حسش به من چی؟الان دیدم؟اگه فاال نیست چشم سوم نداری

متوجه منظورت نشدم؟

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
اره میگن که  گلم یعنی میشه هر دومون این ماه قرص و دارو خوردیم  دکتر گفت شاید دوتا بشه شو ...

عزیزم بخاطر استرسی ک‌داری هی طول می‌کشه بارداریت انشاالله ک خدا کمکت کنه بحق آقا امام زمان 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 🌺

من بهمن ماه دانشگاه روزانه شهرمون قبول میشم ؟

اره سختی زیاد کشیدی خدا کمکت میکنه

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز