2777
2789

دو روز پیش تو بنگاه نشسته بودم یه زنه سرحال و هیکلی و میانسال اومد گفت کمک کنید یه نون just bread 

من این خانم رو می‌شناختم چون دو سال پیش جلوی بیمارستان یه سری مدارک دستش بود بهم گفت مریض دارم و فلان بهش پول دادم باز چند روز بعدش داشت یه داستان دیگه برای یکی می‌گفت تا از اون پول گرفت برگشت از من پول بگیره بهش گفتم تو؟؟؟ اونم فرار کرد قشنگ فرار.

گفتم من قبلا بهت پول دادم اونم رفت پی کارش.

حالا پریروز  خسته از شبکاری تو مغازه بودم یه گدا اومد من نگاهش هم نکردم دیدم دستش رو زد به آرنجم که یعنی بهم پول بده منو ببین محلم بده منم تا صبح تو بیمارستان بیدار بودم هم خسته بودم هم عصبانی با اخم نگاهش کردم و خریدهام رو برداشتم یک رنگ مویی داشت یه پوست شادابی داشت خب بره کار کنه 

حالا امروز اومدم برم تو مغازه دیدم یکی داره میاد پاهاش به حالت فلجه مثلا عصا هم داره گفت نون از کجا گرفتی؟ نونوایی دارن؟ گفتم آره میخوای من یدونه بهت بدم گفت نه میرم میگیرم کرایه بهم میدی گفتم پول نقد ندارم 

اینا فقط پول می‌خوان.

متنفرم از آدم های مفت خور 

اوایل که کارم شروع شده بود یه گدا جلوم سبز شد گفت خیلی گرسنمه بهم پول بده غذا بخورم  گفتم بیا بریم برات ساندویچ بخرم بهم گفت از این یخچالی ها دوست ندارم😳منم گفتم خب پس هیچی گفت نه بخر منم اوسکول بودم 50 بهش دادم گفتم بری غذا بخوری ها 

حتما اونم داشت میرفت😏یادمه خودم تو یخچال هیچی نداشتم 

یه سری برای یه افغانی و بچه هایش 200 هزار تومن میوه خریدم خودم تو یخچال دوتا سیب داشتم اون افغانی یه تشکرم نکرد

کار با اونا ندارم این روزا چیزی از خدا میخوای؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بعضیاشون در آمدشون از من و شما خیلی بیشتره 

منم اوایل خیلی کمک میکردم 

الان دیگه تو کوچه خیابون کمک نمیکنم 

کسی رو بشناسم ب اون شخص کمک میکنم ک واقعاً نیازمند باشه

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی؟ متوجه نشدم

حاجتی داری؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خدا خیرت بده ولی دیدتو یکم بهتر کن بخاطر خدا اگه کسی‌کمک خواست در حد توانت کمک کن ب این فکر نکن ک م ...

گدایی که موهاش رو آخرین مد رنگ می کنه، یعنی وضعش خوبه 

الان ریشه گیری تنها، آرایشگر ۴۰۰ می گیره

خب اسی الان مشکل چیه؟ به کسی کمک میکنی برای خدا اینکار رو بکن منتظر تشکر نباش اگ سختته کلا کمک نکن 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
خدا خیرت بده ولی دیدتو یکم بهتر کن بخاطر خدا اگه کسی‌کمک خواست در حد توانت کمک کن ب این فکر نکن ک م ...

منظورم اینه که من تا صبح مثل چی بیدار بودم برای حقوق خب اونم یه زحمت بکشه😔

مشهد میخواستم امام رضا داره یهویی بهم میده قربونش برم  دوست داشتم توی واحد 100 متر به بالا زند ...

پس صدقه رسیدن به خواسته تم بده حتما خدارو شکر که حاجت گرفتی 

الان بدم یا هر وقت رسیدم؟

الان بده