2777
2789
عنوان

سرماخوردگی و استرس

902 بازدید | 21 پست

خواهرم از مدرسه مریضی اورد منم گرفتم.همش سینوزیتم درگیر بود یه شبم لرز کردم.یک هفته گذشت بهتر شده بودم تااینکه امروز دوباره گلو درد دارم و لرز کردم.خیلی استرس دارم نمیدونم لرزم از مریضیه یا استرس.یکی دوماهه همش سرما میخورم بااینکه از خونه بیرون نمیرم…نمیدونم چرا تموم نمیشه 

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط شما نیستی عزیزم هممون همینیم منم که مادر دوتا بوه ام الان بیش ازیک ماهه هنوز یه مریضی تموم نشده ...

چرا اخه علتش چیه از کجا میاد🤦🏻‍♀️

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

قرص جوشان ویتامین سی و زینک از داروخانه بگیر بخور 

آب میوه طبیعی بگیر برا خودت 

خوب میشی 

فقط استراحت کن 

بیرون هم میری ماسک بزن که دوباره ویروس جدید نگیری 

منم ۵ روزه که سرماخوردم امروز حالم خیلی بهتر شده فقط کمی ریزش بینی دارم 

گلو درد و تبم قطع شده 

ویروسه دیگه بچه ها از مدرسه میارن  کرونا انفولانزا سرماخوردگی همه وی

من معدم خیلی درگیر شده همش دل درد دارم.یک ماهه نمیتونم غذا بخورم حتی میلم دارم خیلی لاغر شدم😭

قرص جوشان ویتامین سی و زینک از داروخانه بگیر بخور  آب میوه طبیعی بگیر برا خودت  خوب میشی ...

خیلی استرس دارم نمیدونم بخاطر مریضیه یا نه تو دلم اشوبه😔

من معدم خیلی درگیر شده همش دل درد دارم.یک ماهه نمیتونم غذا بخورم حتی میلم دارم خیلی لاغر شدم😭

برو دکتر پس واسه معده دارو بهت بده حتی اگه از استرس هم باشه تا دارو نخوری خوب نمیشه

من فکر کردم حالت سرماخوردگی و انفولانزا داری

خیلی استرس دارم نمیدونم بخاطر مریضیه یا نه تو دلم اشوبه😔

بدنت ضعیفه 

سیستم ایمنیت اومده پایین

باید خودتو تقویت کنی 

من چند سال پیش مثه تو بودم چندبار پشت سر هم مریض میشدم حتی باید بیمارستان بستری میشدم تا خوب بشم اونم واسه یه سرماخوردگی ساده !

مولتی ویتامین مرتب خوردم به خودم رسیدم تا بدنم قوی شد 

بعده ۸ سال تازه امسال سرماخوردم . هیچ قرص خاصی هم مصرف نکردم خودبخود خوب شدم زود 

باید به خودت برسی که ضعیف نباشه بدنت 

برو دکتر پس واسه معده دارو بهت بده حتی اگه از استرس هم باشه تا دارو نخوری خوب نمیشه من فکر کردم حال ...

دقیقا حالت سرماخوردگی دارم گلودرد و سرفه سینوزیتم که تموم نمیشه ولی دردش زده به معدم

بدنت ضعیفه  سیستم ایمنیت اومده پایین باید خودتو تقویت کنی  من چند سال پیش مثه تو بودم چ ...

مرسی عزیزم اره من هم لاغرم هم صعیف