2777
2789
عنوان

رتبه برتر!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 60 پست
رتبه ی ۱۳ کنکور هم یک چوپون بوده

پس قبلمو اگه ببینی توضیح دادم چند ساله پیشم اون رتبه یک و سر چوب کردن که ای وای تو پنج ماه تو سیستان تونسته رتبه یک بشه که آمارش درومده کلی استاد پروازی واسش میفرستادن 😏

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
من فقط ماهی 450ب مشاور میدادم از 15مرداد.و ب رشته مورد علاقه م رسیدم رتبه م هم خوب بود بودن بچه ...

مطمئنا کسایی هستن که پول خرج میکنن و استعداد ندارن

ولی همیشه اولیت با اونایی که در کنار تلاش و استعداد پول هم دارن و از همه لحاظ رشد میکنن در کل صندلیای اول همیشه با پول پر میشه عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت خواب😔 فقط کتاب درسی بخونی بری تهش رتبه ۴ هزار بباری😑😂

نه دیگه اینجوریام نیست ‌‌کسایی که کنکور میدن کتاباشونو خیلی خیلی ارزون تر میفروشن  . دیگه صدتا کتاب کارم لازم نیست عمرا همشونو بخونن

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
عزیزم واقعا فکر کردی کسی که میخواد روزی ۱۰ ساعت درس بخونه میتونه یه سره سرش تو گوشی باشه بعدشم اونا ...

مگه تو گوشی قراره بازی کنین؟
چرا...چنل کتابیکو همه کتابها رو میذاره...اتفاقا تلگرام از خود ازمونها و کتابها بروز تره...
و به هر حال اختلاف طبقاتی از قدیم وجود داشته..هنوزم وجود داره و وجود خواهد داشت...
چه کار میشه کرد؟؟
سر جلسه کنکور از رفاه زندگی هیچ کس سوال نمیشه...
اگه هدف باشه...شب تا صبح که خوابه میزاره فایلهارو دانلود بشن و صبح درسش رو میخونه...
بهونه ها که زیاده...اختلاف طبقاتی سهمیه های عجیب قریب پارتی بازی رانت رابطه...
نه تنها تو کنکور حتی تو محیط کارم هست...
باید رهاشون کنیم و سعی کنیم خودمون یجوری مشکلات رو برای خودمون اسون تر کنیم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
مگه تو گوشی قراره بازی کنین؟ چرا...چنل کتابیکو همه کتابها رو میذاره...اتفاقا تلگرام از خود ازمونها و ...

👏🏻👏🏻👏🏻

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

۸۰ درصد رتبه زیر ۱۰۰۰ تو مدارس غیر دولتی درس خوندن مدرسه هایی که فقط سالی ۱۰۰ تومن شهریه شون بعد یک ...

اصلا حمایت مالی یکی از بزرگترین شرط های رتبه برتر شدنه چون خیلی رقابت تنگاتنگه تو فقط با هوش و تلاش نمیتونی جای کلاسای میلیونی که بقیه میرنو پر کنی:(

فقط یه جمله رو ملکه ی ذهنت کن.. 

با وجود تمام این ناعدالتی ها بازم ینفر هست که تو شرایط سخت و متناسب با تلاشت برات معجزه کنه.. 

اینو به عینه دیدم.. :) 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
مطمئنا کسایی هستن که پول خرج میکنن و استعداد ندارن ولی همیشه اولیت با اونایی که در کنار تلاش و استع ...

آره حرفت درسته. اما اگه کنکوری هستی ب خودت وایب منفی نده. منم پارسال خیلی میشد که ب اینا فکر کنم، ولی خب یجورایی مدیریتش کردم. تو هم خیلی بهش فکر نکن چون به ضرر خودت تموم میشه

پس قبلمو اگه ببینی توضیح دادم چند ساله پیشم اون رتبه یک و سر چوب کردن که ای وای تو پنج ماه تو سیستان ...

ببین من واقعا خب نمیگم کنکور عادلانه هستش 

نه نیست اما به این اعتقاد دارم که اگه واقعا تلاش کنی خدا تورو به هدفت میرسونه 

من مشاور پارسالم رتبه ۴۰۰ و خورده ای کنکور بود 

میگفت نه سهمیه داشتم نه چیزی 

میگفت فقط تلاش کردم 

میگفت برای اینکه خوابم نبره تا درس بخونم دستمو زخمی میکردم روش نمک می‌ریختم تا بیدار بمونم درس بخونم 

رفیق خودم پارسال دانشگاه شهید بهشتی تهران قبول شد 

دلیل نمیشه بگی خب چون ما بدبخت بیچاره ای پس هیچی نمیشیم و بیخیال بیا تر بزنیم به ایندمون

رتبه ی ۱۳ کنکور هم یک چوپون بوده

😂😂 همیشه ادمایی هستن که چشمشونو رو حقیقت میبندن و میگن خواستن توانستن است ولی نمیدونن خواستن در کناره کسایی که دارن ماهیی ۱۰ تومن هزینه میکنن و تلاشم میکنن و هوشم دارن اوجه نتوانستن است

درصد کمی از آدما باهوش هستن واقعا

بقیه همه با ۱-پول،۲-خانواده۳-پشتکار بدست میاد(توی زمینه درس)

هرکدوم از این ۳تا فاکتور اگر لنگه بزنه،درس خوندن سخت تر میشه(ولی ناممکن نه).

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

😂😂 همیشه ادمایی هستن که چشمشونو رو حقیقت میبندن و میگن خواستن توانستن است ولی نمیدونن خواستن در کن ...

خب شما با این روند بخوای پیش بری دیگه نمدونم چی در انتظارته