2777
2789
عنوان

رتبه برتر!!!!!

1340 بازدید | 60 پست

طرف برای هر درس ۴ تا کتابکار خریده من نشستم حساب کردم فقط نزدیک ۳۰ میلیون کتاب کمک درسی میشه با قیمتای نجومی الان

۵ تا ازمون شرکت میکنه هر کودوم از ۲ تومن شرو میشن تا ۷۰ تومن بعد از سال نهمم شرو میکنه

یعد واقعا تکلیف کسایی که استعداد دارن اما مشکل مالی دارن چیه؟

هر چقدرم باهوش باشی به تنهایی با کتب درسی و بدون هیچ ازمونی ۱۰۰۰ هستن که از لحاظ تست و اطلاعات عمومی از تو بالاترن

واقعا این انصاف نیس توان مردم خیلی پایین اومده 

مصاحبه رتبه برترا رو دیدم یکی بینشون نبود که بدون دریایی از کتاب کمک درسی و ازمون باشه 😔💔

هیچ عدالت و انصافی نیست 

خدا میبینه 

تو تماااااااام زورت رو بزن 

باورم اینه که خدا تورو راضی میکنه اگر صد خودتو بذاری

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر امروز روز  چنل های تلگرامی تمامی کتاب ها ازمون ها فیلم های کلاس های برتر کشورو میزارن و میتونین استفاده کنین

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

آزمونا همه تو کانالای تلگرام و روبیکا و... هستن،  کتابا هم همینطور ، ولی کتاب معمولا توصیه میکنن چند منبعی نباشین ، ضمن اینکه تفاوت چندانی هم ندارن صرفا تست بیشتره

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

عزیزم رتبه ۱ ۵۰۰ میلیون خرج کرده کنکور ناعادلانه ترین آزمونه

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

مگه کنکور از خود همون کتاب های درسی نیست؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

البته که کنکور عادلانه نیست ولی خوب هرجا بری همینه . برای یه جایگاه مساوی بعضیا باید بیشتر تلاش کنن سخت تر میرسن

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
خداروشکر امروز روز  چنل های تلگرامی تمامی کتاب ها ازمون ها فیلم های کلاس های برتر کشورو میزارن ...

عزیزم واقعا فکر کردی کسی که میخواد روزی ۱۰ ساعت درس بخونه میتونه یه سره سرش تو گوشی باشه

بعدشم اونا نصفه منابع رو نمیزارن و ازمونم که ندارن

باید یه تعادلی باشه دیگه با اونی که ۲۰۰ میلیون خرج میکنه و اونی که رایگان تو تلگرام میخونه