2777
2789
عنوان

رتبه برتر!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 60 پست

۸۰ درصد رتبه زیر ۱۰۰۰ تو مدارس غیر دولتی درس خوندن مدرسه هایی که فقط سالی ۱۰۰ تومن شهریه شون بعد یک در میلیون ممکنه بینشون یه ادم متوسط باشه میان اونو بولد میکنن که آی بیا ببین بدون پول موفق شده 🙂

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین من امسال سال سومم که میخوام کنکور بدم سال اول هم کتاب تست گرفتم اونم نه برای هر پایم 

کتاب تست جامع که هر سه تا پایه رو داره که خب جامع ها اونجوری که باید تست داشته باشن ندارن میدونی چی میگم 

و هم قلم چی ثبت نام کردم 

رفیقمم سال اول کلاس کنکوری ثبت نام کرد سال اول و اونم قلم چی 

فک میکنی نتیجه ی مون چی شد من که قبول نشدم 

رفیقمم یک جایه چرتی قبول شد البته من نخوندم 

سال دومم هم من کلاس کنکوری ثبت نام کردم و چمدونم مشاور گرفتم باز کلی هزینه ولی این رفیقم  این دفعه خودش خوند نتیجه شد من باز تر زدم رفتیم پرستاری قبول شد 

البته من نخوندم بازم کلاس هم شرکت میکردم مثلا یک کلاس ۴ ساعت یا ۳ ساعت یا ۵ ساعت آدم خسته میشه خب 

مشاور هم نتونست برام کاری کنه 

ولی امسال قراره خودم بخونم با همین امکاناتی که دارم و قراره تلاش کنم تو این ۳ سال یک چیزو فهمیدم اگه واقعا تلاش کنی و زحمت بکشی نتیجه ی تلاشهاتو خواهی دید