2777
2789
عنوان

رتبه برتر!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 60 پست
نه دیگه اینجوریام نیست ‌‌کسایی که کنکور میدن کتاباشونو خیلی خیلی ارزون تر میفروشن  . دیگه صدتا ...

عزیزه دلم دقیقا همینجوریاس

نه تنها همشونو میخونن بلکه چند دور هم میکنن

بالاخره تو سه سال روزی ۹ ساعت باید یک چیزی داشته باشی که بخونی

وگرنه همین کتابای درسی تو ۱ سال با روزی ۵ ساعت جمع میشه

کسی که داره روزی ۱۱ ساعت درس میخونه مطمئنا چیزی داره برای خوندن

😂😂 همیشه ادمایی هستن که چشمشونو رو حقیقت میبندن و میگن خواستن توانستن است ولی نمیدونن خواستن در کن ...

داری خودتو قانع میکنی برای تلاش نکردن

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزه دلم دقیقا همینجوریاس نه تنها همشونو میخونن بلکه چند دور هم میکنن بالاخره تو سه سال روزی ۹ سا ...

سه سال از نوجوونیتو بزاری رو کلاس کنکور و درس و تست 🤯خیلی سخته که . من چند سال پیش کنکور دادم هیچکی انقد نمیخوند الان انگار خیلی فرق کرده

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
ببین من امسال سال سومم که میخوام کنکور بدم سال اول هم کتاب تست گرفتم اونم نه برای هر پایم  کتا ...

دقیقا منم مشکل ترو دارم...

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

حالا چرا ۵تا ازمون؟

قبول دارم خیلی گرون و کمر شکنه ولی من تا تونستم خرجای اضافی و کم کردم رتبم زیر هزار شد خداروشکر 

ولی سخت بودن شرایط نباید باعث بشه کلن نا امید بشی

ببین من واقعا خب نمیگم کنکور عادلانه هستش  نه نیست اما به این اعتقاد دارم که اگه واقعا تلاش کن ...

عزیزم آخه ناعدلاتی با چشم خودم دیدم من خودم دارم پیرا میخونم با اینکه به قول شما من تو عادی ترین مدرسه بددن هیچ امکاناتی کلی خوندم تهش شد این اما بقیه با پول و سهمیه راحت میرسن به چیزی که میخوان امسال داداش من رتبه ۲۰۰۰ ریاضی بوده تو مصاحبه برق صدا سیما چون بلد نبوده دعای کمیل و عاشورا رو از حفظ بخونه ردش کردن به چه حقی اخه مگه بچه های خودشون حفظن در صورتی که پسر همسایه پارسال بارتبه ۴۰۰۰ قبول شده چون سهمیه این بوده ما از این دولت انقدر زخم خوردیم 

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
عزیزه دلم دقیقا همینجوریاس نه تنها همشونو میخونن بلکه چند دور هم میکنن بالاخره تو سه سال روزی ۹ سا ...

ممن یه خیلی کتاب نو دتشتم که حتی نگاشم نکردم🙄🙄🙄🙄😕

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
عزیزم آخه ناعدلاتی با چشم خودم دیدم من خودم دارم پیرا میخونم با اینکه به قول شما من تو عادی ترین مدر ...

همکلاسی من با رتبه ۶۰۰۰۰ پرستاری ازاد میخونه با سهمیه سال دیگه تموم میکنه منی که شاگرد اول مدسه خاص بودم علافم ....

همکلاسی من با رتبه ۶۰۰۰۰ پرستاری ازاد میخونه با سهمیه سال دیگه تموم میکنه منی که شاگرد اول مدسه خاص ...

اخه همه جا هستن مگه فقط موقعه کنکوره موقع استخدامی بازم اونا اولیت باور کن اون رفتم پیش متخصص قلب خیلی ناراحت بودم به خاطر اینکه رشته ای گه دوست داشتم نیوردم گفت بزار برو از این کشور گفت تو همین شخر از ۱۰ تا متخصص قلب که هست ۷ تاشون سهمیه ایی تین یعنی فاجعه امیدوارم تاوان دل شکسته مامان منو بدن که تمسال انقدر اشک ریخت

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

جدیدن اوضاع کنکور داغون شده ولی اگ بخام براساس کنکورای قبل ک باز شرایط بهتر بود بگم،

واس موفق شدن تو کنکور نیاز نیس ۶۰تا کتاب بخری ۵مدل ازمون ثبتنام کنی ۶۰۰تا ویدیو اموزشی نگا کنی

با یدونه ازمون قلمچی و یه منبع واس ریاضی فیزیکو ۲منبع واس زیست و شیمی راحت میشه موفق شد

ازمون اگ پول نداری تو خونه بزن

کتابم تو کانالا پی دی اف میزارن

فیلم اموزشیام تو تلگرام رایگان میزارن

ناامید نباش