2777
2789
عنوان

از بس بچه مو زدم دستم درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد خودشو نگه داشت  تا تو شلوارش جیش کرد

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

حرفی برا گفتن ندارم !

چی بگم بهت 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ست دیگه اسمش با خودشه دختر من ۵ سالشه اون روزی داره بازی میکنه دسشویی نمیرفت اینقدر خودشو نگه داش وقتی رفت دو قطره ریخته بود به شلوارش میگم چرا دیر رفتی میگه خوب برم دسشویی بازیم بهم میریزه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
بچه ات پنج سالشه؟ باید مشکل اش رو برطرف کنی.با زدن ب مشکلاتش اضافه میشه یا مشکل جسمی داره نمیتونه ...

دو سال و نیمه

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
سه سال

وای پسرمن الان که سه سال ونیم هست انقدردیرمیره دستشویی باگریه کتک گاهی تشویق یعنی صبرایوب میخوادولی من اگه هم بزنم یکی چون میدونم خودم پشیمون میشم اگه ۶ساله بوداره خیلی اعصبانیت داشت ولی این هنوزکوچیکه پسردوست من ببخشیددستشویی کرده بودبعدمالیده بودبه درودیوارتوهمین سن اونوقت چکارمیکردی 

واقعا چه طوری دلتون میاد دست رو بچه بلند کنین؟ من خواهر زادم مدام اینجاست و خیلی شیطونه هرچی خرابکاری کنه حتی دلم نمیاد چیزی بگم بهش چه طوری واقعا دلت میاد بچه رو بزنی؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

تو این مورد زدن نتیجه عکس میده عزیزم من بچه هام دوقلو هستند زجری کشیدم تو از پوشک گرفتن که نگو و نپرس ولی فقط وقتی عصبی میشدم زنگ میزدم به مشاور آنلاین و کمک میخواستم شما هم لطفاً همین کار رو بکنید مطمئنا نتیجه بهتری میگیرید

فقط خدا