2777
2789
عنوان

از بس بچه مو زدم دستم درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکرشو بکن اگر خودت از همسرت کتک میخوردی با این سن و سال چه حالی داشتی و چه حسی نسبت به شوهرت؟؟؟

مادرایی که بچه هاشونو کتک میزنن با مردایی که دست رو همسرشون بلند میکنن هیچ تفاوتی ندارن.هردو قدرت نمایی کسی که زورش بیشتره واسه کسی که ظریف تره

تازه حالا زن و شوهر که همسن و سال همن و آدم بالغن

بچه که حدااااقل ۲۰ سال از مادرش کوچیکتره.

اگرهم بهونتون شلوغ بودن بچه ای هست که داره رشد میکنه و بزرگ میشه و تازه شیرینی هم داره و میگین خسته میشین

آدم بزرگای بد عنق و مزخرفم کم نیستن که هیچ شیرینی ایم ندارن و آدم از خودشون و رفتارشون خسته میشه.

امیدوارم منظور حرفامو فهمیده باشین!!!

کاربر خانم هستم.

وای پسرمن الان که سه سال ونیم هست انقدردیرمیره دستشویی باگریه کتک گاهی تشویق یعنی صبرایوب میخوادولی ...

تا خودش نره به زورنمیشه برد

من دوسال و نیم هنوز نشده ولی شبا که ده میخانه گاهی فرداش تا ظهر نمیره تا بیاد خودش میگه مامان برسم

وای پسرمن الان که سه سال ونیم هست انقدردیرمیره دستشویی باگریه کتک گاهی تشویق یعنی صبرایوب میخوادولی ...

دقیقا پسر منم گذاشت عید ک فرش ها تمقز خونه تمیز اینکار و کرد البته نمالید ولی شکمش شل بود ار حیاط تا دویید دستشویی کلا کثیف شد زنگ زدم‌باباش گریه کردم گفتم بیا تمیز کن 🥹😤

خودتون تعادل روانی ندارین بچه دار نشین ک یه بچه بی تعادل مث خودتون وارد اجتماع کنین اونم توو دوره زم ...

من اصلن بلد نیستم

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

ایوای!سه سال! مگه بچه ۳ ساله خوب وبد میفهمه.میفهمی داری چیکار میکنی مامان بیرحم؟!توروخدا نکن از این کارا.فردا که بزرگ شه از اجتماع میخوره .پناه بچه ت باش .بزار برا کار اشتباهش پناهش تو باشی نه که تنبیهش کنی.من بچم جیش کنه تو لباسش قربون صدقه ش میرم که نترسه.

مامانا کتابی چیزی دارید معرفی کنید برا رفتار با کودک من بچه م بشدت فضول و شیطون و خرابکار 

گاهی دیگه نمیتونم کنترل کنم خودمو حرف شنوی نداره ازم واقعا خسته م چیکار کنمو

وای بگردم کوچیکه که هنوز کی از پوشک گرفتی مگه؟ خب اولا دست خودشون نیست... من دو سال و دو ماهشه فعلا ...

دو سال ک بود کامل یاد گرفته 

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

میدونی از پوشک گرفتن بچه چقدر مهمه؟ چقدر رو شخصیت و اخلاق هاش در آینده و بزرگسالی تاثیر داره؟ 

یه اخم کوچیک هم باعث میشه اضطراب بگیره چه برسه کتک 

الان چجوری میخوای جبران کنی این برخوردتو؟ 

رفت تو ضمیر ناخودآگاهش تا ابد 

چند تا شور ت آموزشی بخر با زبون خوش براش توضیح بده

فضای دستشویی رو براش قشنگ کن برچسب بچسبون

توالت مخصوص بگیر براش و اینکه میگن تو فصل گرم 

از پوشک گرفتن بهتره تا سرد

و اینکه فرش و موکت و لباس نجس بشه میشه پاکش کرد

ولی روان بچه ات کثیف بشه هیچ جوره نمیتونی پاکش کنی

من پسر همسرم از ازدواج قبلش باهام هست ۷ ساله ..بخاطر طلاق پدر و مادر استرسی بود تا ۱۰ سالگی جیش میکرد من هم ب ابرو نمیاوردم ناراحت میشدم اما دیگه حرفی نمی‌زدم

الان شده ۱۳ ساله یه پارچه آقا 

همیشه میگه مامان دلم میخاد مثل مامان آرسام کتکم بزنی ببینم چ مزه ای میده میگم درد میگیره بشین مگه من دلم میاد بزنم

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔