2777
2789
عنوان

از بس بچه مو زدم دستم درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 50 پست
دو سال ک بود کامل یاد گرفته 

خب صبر و حوصله کن باز خوب میشه فقط این کتک زدن همه چیو بدتر میکنه، گناه داره بچه تو رو فرشته نجات و مراقبش میبینه اونوقت تو این پناه امنو ازش میگیری 

واقعا چه طوری دلتون میاد دست رو بچه بلند کنین؟ من خواهر زادم مدام اینجاست و خیلی شیطونه هرچی خرابکار ...

اون خواهرزادته شب وروز پیشت نیست بذارخودت بچه بیاری بعد بیا 

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانا کتابی چیزی دارید معرفی کنید برا رفتار با کودک من بچه م بشدت فضول و شیطون و خرابکار  گاه ...

کتابخونه عضوشو خیلی کتاب هست دراین زمینه

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
اون خواهرزادته شب وروز پیشت نیست بذارخودت بچه بیاری بعد بیا  

چرا دیگه تقریبا نصف هفته اینجاست، حالا خودم بچه ندارم بقبه که بچه دارن که دیدم دلشون نمیاد دست رو بچه بلند کنن پرخاشگری با هیچی توجیه نمیشه یه اختلاله

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

میدونی از پوشک گرفتن بچه چقدر مهمه؟ چقدر رو شخصیت و اخلاق هاش در آینده و بزرگسالی تاثیر داره؟  ...

چقدر خوب بلدی خوشبحالت

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤