اصرار واسه اینه که داری اطلاعات غلط میدی و از حرفتم برنمیگردی اینکه فارسی حرف نزدن به این معنی نیست ...
مم چیزی ک چند بار اومدم دیدم رو میگم عزیزم قصد توهین ب کسی هم ندارم گلم
' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایران یک زبان نداره ،اریایی ها از چند زبان و قوم بودند خرد لر بلوچ آذری ها و...و خوبه حفظ باشه ایران ...
بله درست میگید اما واقعا زبان لری و فارسی زبان جدایی نیستن نود درصد کلمات مشترکِ بقیه زبانهای ایرانی هم از فارسی دور نیستن کردی لری بلوچی مازنی انگار فارسی ترکیبی از تمام زبانهای ایرانی هست من اخرین پستم در این مورد بود ریپلای کنی هم ج نمیدم میدونم دعوا میشه نظر من اینه بقیه میتونن مخالف باشن
ایران یک زبان نداره ،اریایی ها از چند زبان و قوم بودند خرد لر بلوچ آذری ها و...و خوبه حفظ باشه ایران ...
ی بدی که هست تفاوت زبان گسلهایی بوده که دشمنان ایران تونستن روش مانور بدن و ی عده رو ب پانهای زبون نفهم و ضد ملی تبدیل کنن بین ملت ایران شکاف انداختن واقعیت اینه که اروپا زبانهای مختلفی داره اما همه میگن ب طور کلی انگلیسی با لهجه های مختلف حرف میزنیم اما توی ایران هر تفاوت لهجه رو ی زبان نامگذاری کردن اصلا نمیشه لری و مازنی و بلوچی رو چهار زبان دونست مسخرست برای تفرقه زبان رو برای ما بزرگ کردن تالشی ها هم بمرور ترک زبان شدن عزیزم ربطی ب نظر من نداره
ی بدی که هست تفاوت زبان گسلهایی بوده که دشمنان ایران تونستن روش مانور بدن و ی عده رو ب پانهای زبون ن ...
حرف زیاده و گسترده و اینجا هم واقعاً جاش نیست ،،همین الان متهم شدم توسط یه کاربر ک فکر میکنه من میگم فارسی حرف زدن بده 🤭ولی نظر من چیز دیگه است بحث فرهنگ هست و زیباییش ،،،نظر شما هم قابل احترام 🙏
😂😂😂😂عجب اصراری داره مگه میشه هیچ کدوممون فارسی نفهمیم اتفاقا من از شهرای زنجانم پلی چند باری خود ...
من چند بار اومدم اینجوری بود دیگه نمیدونم والا
' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(: