2777
2789

یعنی حوصله عصاب خوردی داری؟ بنظرم خودتو بزن به نفهمی اینجوری بهتره میدونم میخوای هی بری سمت گوشیش ولی اینجوری بدتر پنهونکاری میکنه

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی حوصله عصاب خوردی داری؟ بنظرم خودتو بزن به نفهمی اینجوری بهتره میدونم میخوای هی بری سمت گوشیش ول ...

دارم روانی میشم

تهشم هیچکاری از دستم برنمیاد فقط اعصاب خودمو خورد می‌کنم نه می‌تونم طلاق بگیرم نه هیچی

اما حداقل می‌خوام مطمئن بشم

آره عزیزم همیشه ام گوشیش دستمه  بخاطر همین اعتماد داشتم که کاری نمی‌کنه اما پس چرا این زنگ و ...

برو همراه من یا ایرانسل من چک کن ببین به چه شماره ای زیاد اس ام اس داده ،من به مدت شک کرده بودم به هرشماره ناشناسی پیام میداد ذخیرش میکردم بعد میرفتم تلگرام ایناشو چک میکردم ببینم کیه

عزیزم ببخشید واقعا الان مدرک خیانتت همین بوده که تاپیکای قبل گذاشتی؟ کدوم خیانت اخه عزیرم!! 😔 مرده و هزار مسئله کاری بیرون از خونه با کلی ادم مرتبطن که با خیلیاشون درگیر میشن برای یه لقمه نون...تازه جدا از اینکه ممکنه مشکل خانوادگی خودش باشه ووو 

چرا فقط فکر کردی که طرف زنه و حتما قضیه خیانته؟

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

من چندبار تو گوشی شوهرم پیام مشکوک دیدم حالا من که انقدر از اینچیزا سر درمیارم اخرنتونستم مطمئن شم خیانت بوده یا نه

من با یه مشاور حرف زدم گفت وقتی نمیتونید بفهمید پس بیخیال شین الکی عصابتو خورد نکن کاری کنه تهش یه جا سوتی میده دستش رو میشه من حتی زدم گوشی شوهرمو شکوندم اونقدر بحثمون بالا گرفت و کش پیداکرد که قهر رفتم خونه ی بابام الان سه ماهه از شوهرم دورم

من چندبار تو گوشی شوهرم پیام مشکوک دیدم حالا من که انقدر از اینچیزا سر درمیارم اخرنتونستم مطمئن شم خ ...

فقط بخاطر یه شک ؟

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

فقط بخاطر یه شک ؟

گوشیش صدتا رمز داشت کارشم با زناست حالا شوهر منم ظاهرش خوبه بدنسازه خیلی مزاحمش میشدن .

یبار یه پیام مشکوک دیدم گفتم رمز گوشیتو بزن نزد زدم شکوندم گوشیشو 

از من به تو نصیحت از من خیانت دیده ، اگه قصد طلاق نداری حتی بدون درد سرم چیزی ازش دیدی به روش نیار، نیار ، نیار ، خودت داغون میشی ، شوهرت پر رو میشه ، در حدی با وقاحت تو چشمت نگاه میکنه و میگه دوست دارم ، اوت عالی هست و خودت منو به این راه کشوند ی  عذر بدتر از گناه میارن ، جامعه خیلی بد شده