2777
2789
گوشیش صدتا رمز داشت کارشم با زناست حالا شوهر منم ظاهرش خوبه بدنسازه خیلی مزاحمش میشدن . یبار یه پیا ...

همسر منم ۵۰درصد مشتری هاش خانومن اما من اصلا به گوشیش دست نمیزنم به نظرم یکم بی سیاست کار کردی زیاده روی کردی اگه خیانتم میکرد باید یواشکی مدرک جمع میکردی خونه رو ترک نمیکردی ازش شکایت میکردی 

ولی الان نمیتونی چیزی رو ثابت کنی

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو همراه من یا ایرانسل من چک کن ببین به چه شماره ای زیاد اس ام اس داده ،من به مدت شک کرده بودم به ه ...

ب همینی که گفتم از دیروز عصر سه بار زنگ زده اما پاک کرده من تو ایرانسل من دیدم

پیامم نداده کلا 

عزیزم ببخشید واقعا الان مدرک خیانتت همین بوده که تاپیکای قبل گذاشتی؟ کدوم خیانت اخه عزیرم!! 😔 مرده ...

چون اصلا با هیچکدوم از همکاراش اینطوری صحبت نمی‌کنن بعدشم اگه همکارشه پس چرا میگه پیام اشتباهی اومده

آدم به شماره اشتباهی زنگ می‌زنه و هربار ۲ ۳ دقیقه صحبت می‌کنه آخه؟😭

من چندبار تو گوشی شوهرم پیام مشکوک دیدم حالا من که انقدر از اینچیزا سر درمیارم اخرنتونستم مطمئن شم خ ...

انشالله رابطه‌تون خوب بشه

منم نزدیک بود هاون بردارم بزنم گوشیشو بشکنم اما خب چه فایده؟

قبول دارم خودم به هرکسی که بهش خیانت شده همینو گفتم اما خب چه کنم که نمی تونم جلوی خودمو بگیرم

از من به تو نصیحت از من خیانت دیده ، اگه قصد طلاق نداری حتی بدون درد سرم چیزی ازش دیدی به روش نیار، ...

آخ از همین می‌ترسم که به همین‌جا کشیده بشیم😭😭

یعنی هیچ راهی برای جلوگیری از این اتفاقات نیست؟

ب همینی که گفتم از دیروز عصر سه بار زنگ زده اما پاک کرده من تو ایرانسل من دیدم پیامم نداده کلا  ...

عزیزم این احتمالم بده خواسته ببینه کیه بهش پیام داده

حس من میگه اون طرف اشتباه پیام داده

مدت زمان اون سه باری که زنگ زده مشخصه؟

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
عزیزم این احتمالم بده خواسته ببینه کیه بهش پیام داده حس من میگه اون طرف اشتباه پیام داده مدت زم ...

آره گلم هربار ۲ ۳ دقیقه

یبار دیروز ساعت ۶/۵عصر یبار ساعت ۹/۵شب طرف ساعت ۱۱شب پیام داده

یبار امروز ساعت ۱۰زنگ زده

شوهرم کلا پیام نداده فقط زنگ زده

دیگه من نمی‌دونم اون آدم چندبار زنگ زده 

آخ از همین می‌ترسم که به همین‌جا کشیده بشیم😭😭 یعنی هیچ راهی برای جلوگیری از این اتفاقات نیست؟

نه ، هیچ راهی جز ذات و شرف و وجدان و رگ و ریشه دار بودن خود طرف ، عزیزم من ۱۴ سال زندگی کردم احترام و اقتدارشو نگه داشتم، هیچی نداشت با هیچ کس مقایسه نکردم ، هر کار کرد از خرج خانوادش تا جهیزیه برای خواهرش و ....سکوت کردم بعدی که فهمیدم خیانت کرده بازم سعی کردم عادی بودم محبت کردم ، فرصت دادم ، حتی رفتم قهر ولی همچنان ادامه داره ، این ها روح و روانشون عیب داره نمیتونی جدا شی درگیر نشو چون خودتم زخمی میشی، و اونقدر تحقیرت میکنن که چیزی از اعتماد بنفست نمیمونه ، من دیگه دوسش ندارم همین چیزای ساده مث منتظر بودن از دم در بیاد تو همین زنگ های الکی که بهش میزدم ، و خیلی چیزای ریز بنظرم زندگی بود

، چون الان دیگه انگار قلبم خالی شده از وجودش ، دیگه نبودش جای خالیشو احساس نمیکنم ،منتظرش نیستم ، چقدر بی رحم که حس زنده بودن رو ازت میگیرن و به کس دیگه میدهند ، خدا ازشون نگذره ، و امیدوارم توی این چرخه ی روزگار همین بلا سر خودشونم بیاد💔

حالا تو اصلا هر روز برو ارایشگاه ، هر روز تیپت جدید ، به اندامت برس به ظاهرت برس ، خوش بو باش ، اون کار خودشو میکنه اصلا میشه یه ریتم براش باید تکرار بشه من پرینت خط شوهرم رو گرفتم دقیقا تماس های یک روزش برای کل ماه یکی بود ، یعنی هر روز همو روال تکرار شده بود ، از خونه از پیش من که رفته ساعت ۸ صبح شروع میشد ، انگار براش شده بود عادت ، وقتایی بیکار بوده شماره اون زنه رو گرفته بود ،در حالی که من تو خونه تنها در سکوت مطلق هیچ وقت به من زنگ نمیزد برای آرزو ، واگذار کردم به خدایی که هیچی بهش پوشیده نیست و محالی براش وجود نداره و روزی حق منو بگیره ازش

نه ، هیچ راهی جز ذات و شرف و وجدان و رگ و ریشه دار بودن خود طرف ، عزیزم من ۱۴ سال زندگی کردم احترام ...

برات زندگی سراسر آرامش می‌خوام عزیزدلم امیدوارم روز خوش نبینن اینجور آدما