2777
2789
عنوان

به نظرتون برم؟

778 بازدید | 39 پست

خانوما یکی از پسرای کلاسمون سر یه قضیه ای قراره به چندتا از بچه های کلاس شیرینی بده بعد گفته این هفته بریم ناهار فلان جا قبلشم بریم بگردیم و اینا بعد من دودلم برم دلیلش اینه که متاهلم حس میکنم شاید خیلی جالب نباشه با چندتا پسر برم بیرون و بگردم و اینا تعدادمونم اینطوریه من و دوستم و ۳ تا پسر نظرتون رو بگید

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر شوهرتو بپرس ما چیکاره ایم😂

ولی کلا اگه توی متاهلی با پسرا در ارتباط باشی حتی یه دوستی ساده باشه، برات عادی میشه و ناخوداگاهم هی با شوهرت مقایسه میکنی و زندگی و شوهرت برات کمرنگ میشه

به نظر من از الان جلوش رو بگیر که به اونجا نرسه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
من میگم اگع میدونی جوقشنگی ممکنه درست نکنن نرو  بعضیا هستن خیلی اهل شیطونی شوخی های ناجوران جو ...

من با اینا خیلی خوب بودم زمانی که هم مجرد بودم زیاد میرفتیم بیرون الان اگه نخوامم برم نمیدونم چه دلیلی بیارم که ولم کنن

والا اگ جمع زیاد بود مثلن ۲۰ نفری شاید میرفتم ولی بنظرم نرو باز با مشورت مشکرت کن. چون همشون مجردن و عشق و حال با خودت بدون

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم۰۴/۸/۲۵     هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲

ولی میگم نرو اخع چه جذابیتی داره اون دوتااقاهم هستن بازاگع همه دختربودین خوب بود حالت مجردی ودخترونه ...

جذابیت که خیلی داره باهاشون حسابی خوش میگذره قبلا هم خیلی باهم بیرون میرفتیم

یعنی به نظرت جالب نیست نه؟

ن .هرچقدر کمتر ب اینطوری جاهایی بری بیشتر تو زندگی متاهلی موفق تری

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
من با اینا خیلی خوب بودم زمانی که هم مجرد بودم زیاد میرفتیم بیرون الان اگه نخوامم برم نمیدونم چه دلی ...

یه برنامه جدا با شوهرت بچین و همون تایم مشغول باش، مثلا خونه یکی از فامیلم میتونی بری و بگی دورهمی خانوادگی داریم نمیشه بیام

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...