2777
2789
عنوان

به نظرتون برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 39 پست
یه برنامه جدا با شوهرت بچین و همون تایم مشغول باش، مثلا خونه یکی از فامیلم میتونی بری و بگی دورهمی خ ...

متاسفانه دقیقا اون تایم شوهرم سرکاره و اینا میدونن این موضوع رو

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با اینا خیلی خوب بودم زمانی که هم مجرد بودم زیاد میرفتیم بیرون الان اگه نخوامم برم نمیدونم چه دلی ...

عزیزم اگع میدونی برای همسرت سوتفاهم نمیشع برو چون بالاخره دوتااقا هستن خدای نکرده به خاطر یه چیز الکی مشکل ایجاد نشع براتون

عزیزم اگع میدونی برای همسرت سوتفاهم نمیشع برو چون بالاخره دوتااقا هستن خدای نکرده به خاطر یه چیز الک ...

فکر کنم بهترین راه اینه به همسرم بگم ببینم نظر اون چیه

جذابیت که خیلی داره باهاشون حسابی خوش میگذره قبلا هم خیلی باهم بیرون میرفتیم

قشنگم الا شما یه خانم متاهلی جسارتا بعضی ازاقایون خوششون نمیاد خانومشون با همکلاسی اقاشون برن گردش اون موقع قعا موقعیتت فرق میکرد 

بعدش هم سندکه امضا نمیخوای بکنی بگو مریض شدم حالت تهوع دارم مسموم شدم ..... مگه مدرک میخوان ازت عزیزدلم

متاسفانه دقیقا اون تایم شوهرم سرکاره و اینا میدونن این موضوع رو

خب برو خونه مادرت یا یکی فامیل و بگو نمیشد نری

اگرم یوقت نگن بخاطرت جابجا میکنن، باید لحظه اخری بگی کار پیش اومد

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
بگو جایی دعوتم یا برام گرفتاری پیش اومده همچین چیژی مگه طلبکارن ازت؟ چقذر سخت میگیری

طلبکار نیستن ولی میدونم اصرار میکنن و میگن برنامه رو تغییر میدیم روزی که میتونی تو

خب برو خونه مادرت یا یکی فامیل و بگو نمیشد نری اگرم یوقت نگن بخاطرت جابجا میکنن، باید لحظه اخری بگی ...

دقیقا مطمئنم میگن جابجا میکنیم

فکر کنم بهترین راه اینه به همسرم بگم ببینم نظر اون چیه

ینی واقعا میخواستی پنهانی از شوهرت بری؟

اینجوری ک خیلی به زندگیتون ضربه میزنی، پس حتما خبری هست که پنهان میکنی....

تو خودت فکرکنم همچین موقعیتی برای شوهرت بود دوس داشتی چجوری رفتار کنه؟؟

ینی واقعا میخواستی پنهانی از شوهرت بری؟ اینجوری ک خیلی به زندگیتون ضربه میزنی، پس حتما خبری هست که ...

نه اصلا اینطور نیست بد نوشتم منظورمو مگه میشه پنهانی از اون برم

رک بگو نمیتونم بیام بگو همسرم خوشش نمیاد شمامجردکه نیستی بالاخره بابد همسرتون هم نظرشوت مثبت باسع درباره روابط شما 

درضمن همه دوستیاهم خوب نیست قشنگم چه رفاقتایی دیدیم که اولش واسع همه جون میدادن بعدشدن دشمن خونین هم ...

دقیقا مطمئنم میگن جابجا میکنیم

خب برا همین میگم اونا که رفتن تو نرو و بگو کار فوری پیش اومد یا اصلا راستشو بهشون بگو، بگو من متاهلم درستش نیس باهاتون بیام بیرون و خودمو جای شوهرم گذاشتم

اصلا بعد ازدواجت باید رابطه ت رو باهاشون قطع میکردی در حد احوالپرسی باشه، دوستای دختر پیدا کن برا خودت دردسر درست نکن