خانوما یکی از پسرای کلاسمون سر یه قضیه ای قراره به چندتا از بچه های کلاس شیرینی بده بعد گفته این هفته بریم ناهار فلان جا قبلشم بریم بگردیم و اینا بعد من دودلم برم دلیلش اینه که متاهلم حس میکنم شاید خیلی جالب نباشه با چندتا پسر برم بیرون و بگردم و اینا تعدادمونم اینطوریه من و دوستم و ۳ تا پسر نظرتون رو بگید
من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی کلا اگه توی متاهلی با پسرا در ارتباط باشی حتی یه دوستی ساده باشه، برات عادی میشه و ناخوداگاهم هی با شوهرت مقایسه میکنی و زندگی و شوهرت برات کمرنگ میشه
به نظر من از الان جلوش رو بگیر که به اونجا نرسه
زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
والا اگ جمع زیاد بود مثلن ۲۰ نفری شاید میرفتم ولی بنظرم نرو باز با مشورت مشکرت کن. چون همشون مجردن و عشق و حال با خودت بدون
عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم۰۴/۸/۲۵ هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒 هدف سوم:۶۴🔒 هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒 هدف ششم:۶۱🔒 هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒 هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒 هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒 🙃😅🥲