من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
همه ما مشکلاتمون زیاد ولی نباید ناامید ناراحت بشی میدونی وقتی ناراحتی ی چیزی میاد از انرژیت استفاده ...
درسته حرفتون
فقط میشه بگید آیا هنوز دوستم داره یا نه؟
میتونم دوباره درست کنم ارتباطمو؟
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
امسال به هدفم میرسم؟ رتبم تقریبا چند میشه؟ و اینکه خواهرم کی ازدواج میکنه؟
بله به هدفتون میرسید
البته باید بازم تلاشتون رو بیشتر کنید تا خیلی رتبتون لب مرزی نباشه و با اطمینان موفق بشید...
۵۰۰ ۴۰۰ هم حتی میتونه باشه
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️