حرفای الانش راست بود یا دروغ؟ اون کثافتا چرا همش دنبالشن؟؟ خیانت میکنه؟
حس نکردم کاملا راست باشه
حس میکنم چیزی رو مخفی میکنه البته مطمئن نیستم خیانت یا نه
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
حس نکردم کاملا راست باشه حس میکنم چیزی رو مخفی میکنه البته مطمئن نیستم خیانت یا نه
جنسیت بچم چیه
کی اسباب کشی میکنم
شوهرم کی وام میگیره
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
ی چن تا دخترن گیر دادن ب ر ل من بعد امروز تو سرویس ک بودیم ر لم تو خیابون بود اون دخترا خندیدن و شروع کردن ب حرف زدن الان همش شک دارم بش ک ن ت باهاش ر ل زدی کلا خیلی درموردش حرف میزنن ب گفته خودشون روش کراشن اصن حالم بده
دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠 پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯
ما به هم میرسیم ؟ کی ازدواج میکنم ؟ کی سر کار میرم ؟ بچه علی چیه ؟ میدونم عزیزم جهت سرگرمی می ...
طول میکشه بهم رسیدن و ازدواج سخت ولی میشه با تلاش
کم کم میرید سر کار خیلی طول نمیکشه
دختر حس کردم
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠 پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯
مشکلات زیادی دارم نمیدونم چی میشه آیندم کسی که دوستش دارم هنوزم دوستم داره یا نه سخت زندگی خیلی ...
به منم میگید به نظرتون هنوز دوستم داره یا نه؟
دختر زمان بره مشکلی نداره فقط باید بره دونبالش اینجور حس می کنم مطن نیستم
مرسی عزیزم
بنظرت جنسیت بچه زندایم چیه
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم