2777
2789
دختر زمان بره مشکلی نداره فقط باید بره دونبالش اینجور حس می کنم مطن نیستم

میشه منم ازتون بپرسم سوالامو؟

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

مشکلات زیادی دارم نمیدونم چی میشه آیندم کسی که دوستش دارم هنوزم دوستم داره یا نه سخت زندگی خیلی ...

همه ما مشکلاتمون زیاد ولی نباید ناامید ناراحت بشی

میدونی وقتی ناراحتی ی چیزی میاد از انرژیت استفاده می کنه

هر چقد زمان ببر باشه ناراحتی همون قد ب ضرر خودته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ما مشکلاتمون زیاد ولی نباید ناامید ناراحت بشی میدونی وقتی ناراحتی ی چیزی میاد از انرژیت استفاده ...

درسته حرفتون

فقط میشه بگید آیا هنوز دوستم داره یا نه؟

میتونم دوباره درست کنم ارتباطمو؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
بله

امسال به هدفم میرسم؟

رتبم تقریبا چند میشه؟

و اینکه خواهرم کی ازدواج میکنه؟

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

بپرس

امسال به هدفم میرسن؟

رتبم حدودا چند میشه؟

خواهرم کی ازدواج میکنه؟ با آشنا یا غریبه و شغلش چیه؟

امسال به هدفم میرسم؟ رتبم تقریبا چند میشه؟ و اینکه خواهرم کی ازدواج میکنه؟

بله به هدفتون میرسید

البته باید بازم تلاشتون رو بیشتر کنید تا خیلی رتبتون لب مرزی نباشه و با اطمینان موفق بشید...

۵۰۰ ۴۰۰ هم حتی میتونه باشه

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
درسته حرفتون فقط میشه بگید آیا هنوز دوستم داره یا نه؟ میتونم دوباره درست کنم ارتباطمو؟

حسم زیاد خوب نیست

ولی انرژی خوبی دریافت نمی کنم

پیگرش نباش رهاش کن

خودتو سرگرم کن

سعی کن الکی خودتو شاد کنی

ببین اون چکار می کنه

بله به هدفتون میرسید البته باید بازم تلاشتون رو بیشتر کنید تا خیلی رتبتون لب مرزی نباشه و با اطمینا ...

مرسی🌹🌹

سوال آخرم بگید خواهرم کی ازدواج میکنه؟

حسم زیاد خوب نیست ولی انرژی خوبی دریافت نمی کنم پیگرش نباش رهاش کن خودتو سرگرم کن سعی کن الکی خو ...

تقصیر من بود این مشکل؟

مرسی🌹🌹 سوال آخرم بگید خواهرم کی ازدواج میکنه؟

۳ ۴ ۵ سال بعد

در این حدود