طبق تاریخ پریود الان 6 هفته حساب میشم اما طبق روز تخمک گذاریم ک دقیقا میدونستم چ روزیه بنظرم 4 هفته. اوایل درد پریودی داشتم ک دکتر شیاف داد اما الان هیچ علایمی ندارم فقط خیلی زودرنج و خسته شدم خیلی میترسم.. از بس راجب بارداری پوچ و قلب و اینا خوندم از صب استرس گرفتم بنظرتون طبیعیه؟ و اینکه کی برم برا سونو؟
منم ۴ روزدیگه باید برم سونوی ان تی و هیچ علائمی ندارم
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد
خیلیا علائم خاصی ندارن دعا کن تا آخر همین باشی منم تا چند وقت هیچی بعدش دندون درد و سر درد
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
انشالله ک همچینجوری تا اخرش بارداری راحتی داشته باشی عزیزم ولی یکم صبر بکن می یاد سراغت 😂😂کشیدم ک میگم
خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲. امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا