سر ی مسائلی دعوامون شد با رفیق همسرم با زنش و خودش دعوا کردیم بعد رفت و آمد نداشتم عروسیم نیومدن ولی شوهرم بعد عروسی میره خونشون تنهایی آشتی کرده بهش هر چقد میگم باز دعوامون میشه گوش نمیکنه میگم نرو
به نظرم شما نباید در این موضوع دخالت کنی ، دوست خودشه ، اگر از نظر اخلاقی یا وجهه اجتماعی مورد خاصی نداره که برای زندگیتون مشکلی ایجاد بشه کاریش نداشته باش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راستش حرکت شوهرت عجیبه حتی اگر میخواد با دوستش دوباره دوست باشه دلیلی نداره خونه اش بره میتونه تنهایی بیرون همو ببینن وقتی ک برای تو احترام قائل نیست و نظر تو ب پشمشه چه انتظاری میشه از بقیه داشت
ن اون میگ من ب دوستم و زنم اعتماد دارم ت زیادی حساس میشی اینا خواهر برادر هم هستن
حساسیت زیادی نشون نده به طرفین فقط سعی کن زمینه ای فراهم کنی و طوری برنامه ریزی کنی که کم کم این فرصتو نداشته باشه که به خونواده دوستش سر بزنه . بعبارتی برنامه های جایگزین جذاب برا شوهرت بریز که این رفیق بازی کمرنگ بشه
ن اون میگ من ب دوستم و زنم اعتماد دارم ت زیادی حساس میشی اینا خواهر برادر هم هستن
چرت میگ شوهر دوست ماهم همینو گفت کاشف ب عمل اومد زنش ۵سال دوست شوهر منه ب من گفت گمشو از زندگیش برو منم با اینک شوهرم دیگ برام مهم نیس موندم ک ریده بشه تو زندگیش
کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓 هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی...