2777
2789
عنوان

رفیق شوهرم

1417 بازدید | 43 پست

سر ی مسائلی دعوامون  شد با رفیق همسرم با زنش و خودش دعوا کردیم بعد رفت و آمد نداشتم عروسیم نیومدن ولی شوهرم بعد عروسی میره خونشون تنهایی آشتی کرده بهش هر چقد میگم باز دعوامون میشه گوش نمیکنه میگم نرو 

به نظرتون چیکار کنم ک نره 

عشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی 😐💔

راستش حرکت شوهرت عجیبه حتی اگر میخواد با دوستش دوباره دوست باشه دلیلی نداره خونه اش بره میتونه تنهایی بیرون همو ببینن وقتی ک برای تو احترام قائل نیست و نظر تو ب پشمشه چه انتظاری میشه از بقیه داشت

ن اون میگ من ب دوستم و زنم اعتماد دارم ت زیادی حساس میشی اینا خواهر برادر هم هستن 

حساسیت زیادی نشون نده به طرفین فقط سعی کن زمینه ای فراهم کنی و طوری برنامه ریزی کنی که کم کم این فرصتو نداشته باشه که به خونواده دوستش سر بزنه . بعبارتی برنامه های جایگزین جذاب برا شوهرت بریز که این رفیق بازی کمرنگ بشه

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
ن اون میگ من ب دوستم و زنم اعتماد دارم ت زیادی حساس میشی اینا خواهر برادر هم هستن 

چرت میگ شوهر دوست ماهم همینو گفت کاشف ب عمل اومد زنش ۵سال دوست شوهر منه ب من گفت گمشو از زندگیش برو منم با اینک شوهرم دیگ برام مهم نیس موندم ک ریده بشه تو زندگیش 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...