2777
2789
عنوان

رفیق شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 43 پست
 💔💔💔🥺خدا قسمت هیچ کس نکنه 

زجر دنیار رو کشیدم تو این یکسال همش توهم خیانت دارم نمیدونم شایدم هنوز باهم باشن

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم انشالله درست میشه خدا کریمه تنها نیستیم💔🥺

پوکیدم با خدا هم غریبه شدم خیلی داغون تنهاشدم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
الان وضعیتتون چطوره ؟؟؟

هعی میگذره من بیست وچاری بهش مشکوکم و سوال میپرسم اونم عصبی  بعضی وقتها هم خوبیم باهم هعی چکار کنم میگذرونم ی دختر ۱۲ ساله دارم بیکارم درامدی ندارم اینم ادعا میکنه ک دوسم داره 

وای عجب زن صبوری هستی ک هنوز تو این زندگی موندی

من تاقت دوری دخترمو ندارم نمیخام زیر دست همچین مادری که همچین پسری بزرگ کرده تربیت شه بزرگ شه چون بچمو بهم نمیدن 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
هعی میگذره من بیست وچاری بهش مشکوکم و سوال میپرسم اونم عصبی  بعضی وقتها هم خوبیم باهم هعی چکار ...

شاید دوست داره واقعا اگه نداشت ولت میکرد طلاقت میداد دوست دارا هوس هاش نمیزاره 

عشق
چند سالشه بچت

۶ سالشه 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
شاید دوست داره واقعا اگه نداشت ولت میکرد طلاقت میداد دوست دارا هوس هاش نمیزاره 

خدا لعنتش کنه من ک نتونستم ببخشم خدا خودش ب هممون ارامش بده 

من تاقت دوری دخترمو ندارم نمیخام زیر دست همچین مادری که همچین پسری بزرگ کرده تربیت شه بزرگ شه چون بچ ...

بله واقعا نمیشه به هرکسی گفت طلاق بگیر گاهی اوقات شرایط طوری هست که نمیشه، امیدوارم این سختی ها بگذره و همسرتون کله اش ب سنگ بخوره! راستش حتی اگر علاقه ای هم ب شما نداشته باشه به حرمت بچتون و اینکه اسم پدر روش هست نباید هرزگی کنه خیلی براتون ناراحت شدم… زندگی هم همش اینطور نمیمونه روی خوش رو بهتون نشون میده!

بله واقعا نمیشه به هرکسی گفت طلاق بگیر گاهی اوقات شرایط طوری هست که نمیشه، امیدوارم این سختی ها بگذر ...

قربونت که وقت گذاشتی خوندی نظر دادی انشالله عزیزم انشالله