سر ی مسائلی دعوامون شد با رفیق همسرم با زنش و خودش دعوا کردیم بعد رفت و آمد نداشتم عروسیم نیومدن ولی شوهرم بعد عروسی میره خونشون تنهایی آشتی کرده بهش هر چقد میگم باز دعوامون میشه گوش نمیکنه میگم نرو
من تاقت دوری دخترمو ندارم نمیخام زیر دست همچین مادری که همچین پسری بزرگ کرده تربیت شه بزرگ شه چون بچمو بهم نمیدن
امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
من تاقت دوری دخترمو ندارم نمیخام زیر دست همچین مادری که همچین پسری بزرگ کرده تربیت شه بزرگ شه چون بچ ...
بله واقعا نمیشه به هرکسی گفت طلاق بگیر گاهی اوقات شرایط طوری هست که نمیشه، امیدوارم این سختی ها بگذره و همسرتون کله اش ب سنگ بخوره! راستش حتی اگر علاقه ای هم ب شما نداشته باشه به حرمت بچتون و اینکه اسم پدر روش هست نباید هرزگی کنه خیلی براتون ناراحت شدم… زندگی هم همش اینطور نمیمونه روی خوش رو بهتون نشون میده!
بله واقعا نمیشه به هرکسی گفت طلاق بگیر گاهی اوقات شرایط طوری هست که نمیشه، امیدوارم این سختی ها بگذر ...
قربونت که وقت گذاشتی خوندی نظر دادی انشالله عزیزم انشالله