2777
2789
عنوان

جسکا کنم صورتم سریع لاغر بشه

123 بازدید | 16 پست

بچه ها صورتم خیلی چاقه متنفررررم سنمو خیلی زیاد کرده لاطفا بم بگین چیکار کنم زود لاغر بشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋
وای منم از صورت تپل خیلی بدم میاد برعکس همه الان لاغر شدم صورتم قشنگ یک سوم شده خیلی یخوشحالم؛

چیکار کردی لاغر شد

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم وزنمو آوردم پایین ۸۹ بودم الان ۵۰-

خوشبحالت رژیم خاصی داشتی؟ 

من وزنم ۷۰ قدم ۱۶۵ ولی صورتم انقد چاقه انگار ۱۰۰ کیلوام

باید مصرف قند و شیرینی و کلا هرچیزی که شیرین هستش رو صفر کنی، حتی میوه. البته به مدت نهایتا یکماه. 

بعد یکماه میتونی چیزهای طبیعی که قند دارند رو در حد نرمال مصرف کنی.

مصرف نون و برنج و کربوهیدرات رو هم باید خیلی کم کنی و حتی قطع کنی. نون که خیلی مضره و حتما قطعش کن. بعد رسیدن به نتیجه دلخواه در حد اعتدال یه رژیم منطقی داشته باش.

از وعده های غذاییت نون کم کن به سرعت لاغر میشی و اولین جا هم صورت لاغر میشه

نون خیلی کم میخورم این یماهه رژیم گرفتم دریغ از یک ذره تغییر

باید مصرف قند و شیرینی و کلا هرچیزی که شیرین هستش رو صفر کنی، حتی میوه. البته به مدت نهایتا یکماه.&n ...

مرسی از راهنماییت عزیزم 

شیرینیجات قطع کن ، هر چیزی که توش شکر داره ، منم الان توی همین چالش هستم

انگار وزنم استپ کرده